SoulsEagle
Üye
yanlış sıralama ekran kartı>işlemci>ram olması lazım sıralamanın hatta işlemci ekran kartı ile eşit bile olabilir çok önemlidir işlemci oyun oynarkenişlemcinin oyunlar üzerindeki etkisi ekran kartı>ram>işlemci diye biliyorum ben o yüzden bunu göz önünde bulundurarak bişeyler yapmalısın ayrıca o sistem gta 5 tüm ayarlar normal de açar rahat bi şekilde 25 ile 30 fps rahat alınır
Hocam en temizinden bir format sonra en son driverler birazda işlemciye overclock veya yeni işlemci çok güzel oynarsınBu Çıktı Hocam
Hocam Teşekkür Ederimde Windows 10 Benim PC. O Bişey Deil Monitör Tüplü.PC Toplama. Bütün Porgramları Sileceğim Kullanmadığım. PCye Bişey Olmaz Deilmi Sonra Çökertmeyelim.Bide Allah Razı Olsun Sizdenyanlış sıralama ekran kartı>işlemci>ram olması lazım sıralamanın hatta işlemci ekran kartı ile eşit bile olabilir çok önemlidir işlemci oyun oynarken
PC çökmez diye tekrarlamaktayız.Hocam Teşekkür Ederimde Windows 10 Benim PC. O Bişey Deil Monitör Tüplü.PC Toplama. Bütün Porgramları Sileceğim Kullanmadığım. PCye Bişey Olmaz Deilmi Sonra Çökertmeyelim.Bide Allah Razı Olsun Sizden
oyun yüklemekle pcye birşey olmaz programlarını da silmene gerek yokHocam Teşekkür Ederimde Windows 10 Benim PC. O Bişey Deil Monitör Tüplü.PC Toplama. Bütün Porgramları Sileceğim Kullanmadığım. PCye Bişey Olmaz Deilmi Sonra Çökertmeyelim.Bide Allah Razı Olsun Sizden
USTA BENİM BAŞIMA DAHA NELER GELDİ Bİ BİLSİN PC'DEN TABLET'İNE Bİ SORUNLA UGRAŞIYORUM BAŞKA Bİ SORUN ÇIKIYO SORUN ÜSTÜNE SORUNoyun yüklemekle pcye birşey olmaz programlarını da silmene gerek yok
sen pc mühendisi olmak isteyen değil miydinistediğin oyunu yükleyebilirsin dostum istersen gta 15 çıksın gta 15 yüklersin bu pcye ve çökmez sadece oyun açılmaz hata yollar kasar oyun dışında hiçbir değişim yaşamazsın
pc çökertmek öyle kolay birşey değil oyun yüklemekle pc çökseydi pc tamircileri dünyanın en zengin adamları olmuştu
bu arada pc konularıyla ilgilenmek istiyorsan böyle şeylerden korkmamalısın ben ilk pc me neler çektirdim kim bilirama yine kendim tamir ettim bu konular böyle böyle öğreniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?