mta122003
Üye
-
Konu Sahibi
-
Başlat-Çalıştır dxdiag diye biliyorum onu yazınca 11.3yazıyo direct X e yazınca bide daha gta yuklemedim ama ben yuklenirmi , yüklerken yada açarken pc cokermi bana bunlar lazimdirect x 11.0 destekli ekran kartın, 11.3 diye bir sürüm yok. gt 430 low ayarda 1024x768 ile oynatır ama o işlemci ile denemene bile gerek yok oyunu. overclock edip deneyebilirsin.
daha gta yuklemedim ama ben yuklenirmi , yüklerken yada açarken pc cokermi bana bunlar lazimçökecek bi durum yok, en düşük ayarlarda açarsın
daha gta yuklemedim ama ben yuklenirmi , yüklerken yada açarken pc cokermi bana bunlar lazimen düşük ayarlarda oynarsın
oyun kurarak hiçbir bilgisayarın çöktüğünü görmedimBaşlat-Çalıştır dxdiag diye biliyorum onu yazınca 11.3yazıyo direct X e yazınca bide daha gta yuklemedim ama ben yuklenirmi , yüklerken yada açarken pc cokermi bana bunlar lazim
daha gta yuklemedim ama ben yuklenirmi , yüklerken yada açarken pc cokermi bana bunlar lazim
daha gta yuklemedim ama ben yuklenirmi , yüklerken yada açarken pc cokermi bana bunlar lazim
MerhabaMerhabalar Ben Arkadaştan 1TBlik Flaş Alcam Onda Gta 5 Var. Gta 5i Bilgisayara Kurmak İstiyorum Lakin Kaldırırmı Onu Bilmiyorum Bazı Arkadaşlar Çöker Bilgİsayarın Dedi Bazıları Hata Verir Dedi Bazılarıda Kaldırır Dedi.Şimdi Aşağıdaki Sistem Özelliklerinden Kaldırımı Onu Söylermisiniz?
SİSTEM ÖZELLİKLERİ;
Windows Sürümü; Windows 10 Home
İşlemci ; Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz 1.87 GHz
Yüklü Bellek (RAM) ; 4,00 GB
Sistem Türü ; 64 Bit İşletim Sistemi
Kalem ve Dokunma ; Bu Görüntü Biriminde Kalem Girdisi veya Dokunarak Giriş Yok
Görüntü Bağdaştırıcıları ; NVIDIA GeForce GT 430
DirectX Sürümü ; 11.3
Bilgisayar Monitör ; Tüplü SAMSUNG SyncMaster 750s
Bilgisayar Kasa ; Markası LG
Bilgisayardaki Gereksiz Programları Silecem Kaldırırmı Lütfen Acil Cevap
O overclock ne? Ne programıBilgisayar çökmez en olsa uyundan atar denesen birşey kaybetmezsin ancak; işlemci, ram, ekran kartı hepsi sınırın altında. MaxipmaN dediği gibi overclock yapıp dene istersen.
Bilgisayar çökmez en olsa uyundan atar denesen birşey kaybetmezsin ancak; işlemci, ram, ekran kartı hepsi sınırın altında. MaxipmaN dediği gibi overclock yapıp dene istersen.
O.c işlemciye daha fazla elektrik akımı yolluyor. Bu sayede işlemci daha hızlı oluyor fakat bunu yaparsan pc fazla isinir eğer soğutmayı düzgün yapamazsan pc çöker işlemci yanar veya pc kendine res atar. İşlemciyi bi 300mhz felan artır fazla sorun olmazO overclock ne? Ne programı
Oc yapma dostum cok cok pro olmayan kisi yapinca performans dusuyor ayarlari tam ayarlamak lazimO overclock ne? Ne programı
Bu işlemciyle oynanmazmi yaniişlemci 1.8 ghzden 2.8 civarına çıkıyor onu da her anakart yapamaz. 800x600 e falan düşülmesi lazım bu işlemci ile.
illa oynayacam dersen q6600 işlemci bul tak. onlar olmazsa ve anakart desteklerse e8400 e8500 q8400 de olur. benim tavsiyem q işlemciler.
ADAMSINIZIZ SAOLUNişlemcinin oyunlar üzerindeki etkisi ekran kartı>ram>işlemci diye biliyorum ben o yüzden bunu göz önünde bulundurarak bişeyler yapmalısın ayrıca o sistem gta 5 tüm ayarlar normal de açar rahat bi şekilde 25 ile 30 fps rahat alınır
Bu Çıktı HocamMerhaba
'Oyun yükledim kaldırmazsa çöker' diye bir terim yoktur, en fazla oyundan atar.
Sistemin özellikleri, GTA5 için Önerilen ayarlardan bile biraz düşük ama bu oynayamayacaksın da anlamına gelmiyor, en fazla düşük ayarlarda oynarsın, bu da o kadar kötü yapmaz.
Sana bir link vereceğim o site, sistemini analiz edip neyin yeterli, neyin yetersiz olduğunu sana söylüyor.
Orada Can You Run It yazıyor onu tıklayıp ufak bir eklenti sistemini analiz edecek ve sonrasında altta Minimum / Recommended (Tavsiye edilen) kısmı göreceksin senin Minimum'a bakman yeterli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Minimum özelliklerde sadece cpu yani işlemcin düşük, yetersiz kalabilir ve bu da takılmalara, anlık fps düşüşlerine sebep olabilir. Yine de oynarsın, oyun içi grafik ayarları low'a çekersin.Bu Çıktı Hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?