Gta 4 yardım sizce özelliklerim yeterlimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ens.aslan

ens.aslan

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 yardım sizce özelliklerim yeterlimi ?
önce donanımlarımı verim

amd x3 460 3.4 Ghz
asus m4a77d anakart
3*2GB 800 mhz ddr2 ram
1*2gb 1066 mhz ddr2 ram
Nvidia Geforce Galaxy GTS250 1GB 256BİT ekrankartı
160 GB 5400rpm seagete hdd (sistem için sadece)
500 GB 7200rpm samsung hdd (yedekler için)
Sıradan bir asus kasa
buna benziyor heralde
400w bir power

birde us Arctic Square işlemci fanım var

bu özelliklerle hiç sorun yaşamadan 50 li seviyelerde sorunsuz çalışıyordu oyun ama havalar ısındıkça ters orantıyla grafik ayarlarını düşüre düşüre sıfırı gördük 2-3 lerde sorun yok ama 2 dk bi kasılıp düzeliyor ısınma sorunu olduğu belli ne önerirsiniz bana şimdiden yardımlarınız için teşekürler.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
termal macun yenilediniz ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
2 haftada 1 genel bakıma sokarım hiç toz zerreciği bırakmam hatta ekran kartını ble söküp macununu her seferinde değiştiririm

kalıtelı termal macun kullanıyorsanız...
Cok ınce bır sekılde surecegınızı unutmayın...
Ayrıca termal macunu sureklı yenılemenız performansta kayıp yapar...
6 ayda bır termal macun yenılemenız cok daha ıyı olur... Macunun en ust performansa ulaşması 12-15 saat alır 6 ayda bır yenıleme en ıyısıdır :oke:

kullandıgınız ekran kartı zaten fazla ısınan bır kart..
Guzelce termal macun surdukten sonra ekran kartını ellemeyın daha...
Islemcı fanın guzel fan hızını artırırsan daha ıyı olur.

Ayrıca kasa ıcerısınde hava akımı oluşmuyorsa başarısız bır sogutmadır.... Yada kasa kapagı acık olarak kullanacaksınız mecburen :)

ens.aslan

ens.aslan

Üye
    Konu Sahibi

kalıtelı termal macun kullanıyorsanız...
Cok ınce bır sekılde surecegınızı unutmayın...
Ayrıca termal macunu sureklı yenılemenız performansta kayıp yapar...
6 ayda bır termal macun yenılemenız cok daha ıyı olur... Macunun en ust performansa ulaşması 12-15 saat alır 6 ayda bır yenıleme en ıyısıdır :oke:

kullandıgınız ekran kartı zaten fazla ısınan bır kart..
Guzelce termal macun surdukten sonra ekran kartını ellemeyın daha...
Islemcı fanın guzel fan hızını artırırsan daha ıyı olur.

Ayrıca kasa ıcerısınde hava akımı oluşmuyorsa başarısız bır sogutmadır.... Yada kasa kapagı acık olarak kullanacaksınız mecburen :)

evet ekran kartı fazla ısı üretiyor kasa içerisinde hava akmı can sıkıyor kasanın yapısından heralde kaliteli fan kullanmama ramen pek faydasını göremedim kapağım kapalı ve ortada bi termometre var dijital olarak anlık ortam ısısını veriyor ankarada yaşıyorum kışın en yüklü halde bile 35 dereceyi görmüyordu ama şimdi boşta bile 40 tan inmiyor tavsiyelerinizi dikkate alacam ilginiz için teşekkürler heralde ddr3 e geçmeden iyibir boş kasa almam gerek

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
evet ekran kartı fazla ısı üretiyor kasa içerisinde hava akmı can sıkıyor kasanın yapısından heralde kaliteli fan kullanmama ramen pek faydasını göremedim kapağım kapalı ve ortada bi termometre var dijital olarak anlık ortam ısısını veriyor ankarada yaşıyorum kışın en yüklü halde bile 35 dereceyi görmüyordu ama şimdi boşta bile 40 tan inmiyor tavsiyelerinizi dikkate alacam ilginiz için teşekkürler heralde ddr3 e geçmeden iyibir boş kasa almam gerek

suan ıcın sıstemı degıstırmenıze gerek yok.. Yeterlı bır sıstem...
2. Nesil AMD FX ıslemcıler cıktıgında ddr3 ve fx bır sısteme gecmenız cokcok ıyı olur...
Erken masraf yapıp pısman olmayın...
Suankı fx ler cok ıyı degıl malesef...

Islemcın ve ekran kartın yeterlı sevıyede dert etme.

Yenı bır sıstem toplıcagın zaman buraya gelırsen yardımcı olurum. Canavar bı sıstem hazırlarım sana :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...