Gta 4 sistemim iyi fakat Çok kasiyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakilk

burakilk

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 sistemim iyi fakat Çok kasiyor...
Arkadaşlar Gta4 ü indirdim tüm patchleri kurdum sonra razor1911 ***** indirdim ekran çözünürlüğü 1024x768 de ve tüm ayarlar low da oynamama rağmen arabaya binince oyun kasiyor yardım edebilecek varsa lütfen yardım etsin...SISTEMIM:4gb ram 3.3 ghz çift çekirdek intel i3 windows 7 64 bit ekran kartı :Atı hd 5450 512mb(1gb hm)

Legendary.

Legendary.

Üye
Allah Allah :hmmm Kardeşim benim pc daha kötüydü ben çok rahat oynamıştım :naughty:
Ama böyle:
Game booster.(explorer'ı bile kapattım)
Güncellemeleri 1.04'e kadar kurmuştum.
Ekran çözünürlüğü ve Grafik ayarları low da :kop2:

60Samet09

60Samet09

Üye
vgram dusuktur

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Arkadaşlar Gta4 ü indirdim tüm patchleri kurdum sonra razor1911 ***** indirdim ekran çözünürlüğü 1024x768 de ve tüm ayarlar low da oynamama rağmen arabaya binince oyun kasiyor yardım edebilecek varsa lütfen yardım etsin...SISTEMIM:4gb ram 3.3 ghz çift çekirdek intel i3 windows 7 64 bit ekran kartı :Atı hd 5450 512mb(1gb hm)

***** sorunlu olabilir. Farklı ***** dene. :oke:

pRime.

pRime.

Üye
işlemci i3, ekran kartı ati. kasması normal ancak doğru ayarlarda 25 fps civarını görebilmeniz lazım. gta4 çok güçlü donanımlarla bile verimli çalışmıyor, sorun oyunun kendisinde. windows'a optimize değil. belki yapmışsınızdır ama benim önerilerim şu şekilde:
vehicle density ve drawing distance ayarlarını en düşüğe alın. baya bir fark ediyor. vsync'i kapatın. anisotropic filtering'i en düşüğe alın. en önemlisi de gölgeleri kapatın. oyunların çoğunda gölgeler acayip bir şekilde fps değerlerini etkiliyor.

bayon

Üye
bence işlemci iyi fakat ekran kartından kaynaklanıyo diye düşünüyorum

Samet.25

En guncel patchleri yada netten bak en sorunsuz patch hangisi ise onu yukle crackdende olabilir cok kasiyosa eflc tavsiye ederim

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ekran karti dandik

godofnight

godofnight

Üye
Benimkide senınkı gıbı çok rahat oynuyorum düşük efektlerle. Efektleri en aza getir ilk başta kasması doğal bendede oldu. Sonradanda kasıyorsa başka yerden indir,,

burakilk

burakilk

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar sorunu çözdüm crackten kaynaklanıyormuş da eflcnin optimasyonu daha mi iyi gta 4 ten?

classicturk

classicturk

Üye
aynen kardeşim sana katılıyorum sistemim çok iyi çok süper fakat gta 4 takılıyor bunun sebebini daha sonradan anlamıştım net bağlantısı :(

mmt1458

Üye
grafikleri düşür

fk555897

fk555897

Üye
Ben İ7 İşlemci, 8 GB RAM ve GTX 560 Ekran Kartı ile oynayamıyordum Sonra 1.0.7.0 Patch yükledim şimdi en yüksek seviyede oynuyorum.

burakilk

burakilk

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadığım bir şekilde 1.0.7.0 patch atınca kasiyor 1.0.4.0 patchle 1152x864 çözünürlükte low da hiç kasmadan oynuyorum ama bu oyunun orjinalını alicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...