Gta 4 Kasıyor Sonra Donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 Kasıyor Sonra Donuyor
Gta 4 Kasıyor Sonra Donuyor çok saçma ilk başlarda çok güzel oynuyorum tüm ayarlar düşük...İşte sistem: AMD Athlon(tm)64X2 Dual Core Processor 3800+ 2.00Ghz,3.00 GB RAM Fiziksel Adres Uzantısı

Ekran kartım: NVIDIA GeForce GT 430 1024.0 GB Bellek geçerli monitör türü:1280x1024 Tak kullan monitör diretk x 10 da var

NOT:Benim bilgisayarım ''SERVICE PACK 2'' Gta 4 ise bununla uyumlu değil ben kodlarla bilgisayarımı ''SERVICE PACK 3'' olarak gösterim işte dediğim gibi oyuna giriyor bir süre sonra kasıyor sonra tamamen donuyor.

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kasanın sıcaklık durumuna baktın mi?muhtemel ısıdandır.kasaya olabildiğince hava aldır :oke:

- - - Eklendi - - -

Işlemciye o.c. yap.2.3ghz falan getir.yavaş kalır o hız gta4 için.ayrıca oyundada problem olabilir.patch falan yükledin mi?

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
    Konu Sahibi
sadece yükledim patch yükledim ama oyun bozuldu tekrar yaptım yükledim.Yine kasıyor da sen işlemciye o.c yap 2.3ghz demişsin nasıl yapcam? kasa hava alıyor can u run it ten baktım ben assassins creed revelotion oynuyorum onda kaldırmıyo gözüküyo ama kaldırıyo sorunsuz oynuyorum.aynı siteden gta 4 e bakıyorum kaldırıyo gözüküyo ama kasıyo.ve CPU dan biraz zayıf alıyorum 2.00 ghz

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
sadece yükledim patch yükledim ama oyun bozuldu tekrar yaptım yükledim.Yine kasıyor da sen işlemciye o.c yap 2.3ghz demişsin nasıl yapcam? kasa hava alıyor can u run it ten baktım ben assassins creed revelotion oynuyorum onda kaldırmıyo gözüküyo ama kaldırıyo sorunsuz oynuyorum.aynı siteden gta 4 e bakıyorum kaldırıyo gözüküyo ama kasıyo.ve CPU dan biraz zayıf alıyorum 2.00 ghz

biostan yapacaksın.biosa gir bak her anakartın biosu farklıdır.cpu clock diye bi şey çıkacak yanında bir rakam yazar.sende muhtemel 166falandır.onu 192yap.ramlere bulaşmasan da olur:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu havalarda oyun oynanmaz

tomar55

Üye
Ben de 1.8 işlemci var. 1gb ram var. 1gb direct 11 ekran kartı var. GTa 4'ü bende de donukluk yapıyor. Ama sorunu çözdüm kasanın yan kapağını açıp vantilatörü kasaya dayadım. Valla akşama kadar hiç donmadan oynuyorum. Bir de grafik ayarlarını olduğunca düşür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt