GTA 4 Heryerde aynı araba sorunu ( yardımlarınızı bekliyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
GTA 4 Heryerde aynı araba sorunu ( yardımlarınızı bekliyorum )

arkadaşlar.bende GTA 4 var ve güzel güzel oynuyordum.bir süre sonra oyun bozuldu.heryerde aynı araba.ortalık taksi ve polis kaynamaya başladı.bi de hangi arabayı sürüyorsam heryerde aynı arabadan var.oyununu kaç kez silip tekrar yüklememe rağmen genede oyun düzelemedi.kaç aydır bekliyorum belki zamanla düzelir diye,genede düzelmiyor :vur
sizce bu problemi nasıl düzeltebilirim.lütfen yardım edin.yardımlarınızı bekliyorum.kesin bir bilgi bilmeseniz bile bir şey önerin lütfen.

--------------- Ekleme ---------------

yok mu yardım eden yada bir fikri olan ?

baha396

Üye
slm bndede aynısı oluyordu ve yapman gereken tek şey spark diye bi program var onu yükle ve sitelerden araba indir tek tek yükle fazla yükleme ne kadar yabancı araba yüklersen oyuna oyun o kadar bozulur ve böyle olur.

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
oyuna yabancı arabaları koymadan önce oyun bozulmuştu :(
koyduktan sonra denedim yine aynı.
rüyamda gördüm düzeliyordu oyun bakalım gerçek hayatta da düzelir belki zamanla :)
yorum yazdığın için teşekkürler :oke:

CS BETA

CS BETA

Üye
kardesim txd workshop ile txd lerine bak aracların dosya uzantısı deişmistir (jpg- bmp vs. )

koktas

Üye
ARKADAŞLAR BENDEKİ SORUN SİZİ GEÇİYOR:
DOSTUM BEN BİRKAÇ GÜN ÖNCE GTA IV YE BİLDİİN GİBİ ARAÇ PAKETİ YÜKLEDİM GTAİNSİDE DAN .SONRA SPARK PROGRAMIYLA ARACI ATMAYA ÇALIŞTIM FAKAT PC/MODELS/CDİMAGES/VEHİCLES.İMG DOSYASINI SEÇTİİMDE SEÇİLEMİYOR HATASI VERİODU. BENDE SIRF ARABA YÜKLEMEK İÇİN İNT.DE BULDUUM Bİ ARKADAŞIN KOMPLE ARABA OLNA VEHİCLES DOSYASINI İNDRDM. OYUN AÇILIYOR START DİORUM ADAMLAR VE MÜZİK GEÇTİKDEN SONRA ATIYOR. WİNDOWS BU UYGULAMAYI KAPATMAK ZORUNDADIR YAZDI.BENDE VEHİCLES IN YEDEKLEDİİMİ İLE DEİŞTİRDİM.AMA HALA OYUN AÇILMIYOR LÜTFEN YARDM . NORMALDE BAIMLIYDIM GTA YA AMA BOZULUNCA KENDİMİ ONLİNE OYUNLARA VERDİM.VE RUH HASTASI OLDUM LÜTFEN YARDIM +REPPP

duraklar

Üye
çözen varsa nasıl çözdü açıklarımı bendede aynı problem var heryerde aynı araba problemi

batuone

Üye
bende olmamıştı