Gta 4 e save yükleme Herkes kolaylıkla yapsın Artık Şu işi(Vİsta Uygulamalı)

nebii

Üye
arkadaşım akşam evde denediğimde olursa eğer sana çok çokkkkkkk dua ederim

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar Bişey değil...

cad41

Üye
saol paylaşım için bi an bu oyun %60 da kalıcak sanmıştım

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
saol paylaşım için bi an bu oyun %60 da kalıcak sanmıştım

Arkadaşım benim verdiğim save game de zaten %64 senin tamamen bitirmen için polis görevlerinide yapman gerekiyor ben %100 lük savegame çıkınca ekliyeceğim
Teşekkürler

çoook teşekkürler kardeşim. keşke tüm forumlarda senin gibi insanlar olsa. ozaman daha güzel daha iyi paylaşımlar olur. tekrar teşekkürler

Allah razı olsun %45'teydim format attım yapamıyordum az kalsın yeniden başlayacaktım

Alperos

Üye
Arkadaşlar ben bitürlü yapamadım.Aynen denildiği gibi yapıyorum oyuna giriyorum kayıt bulunamadı diyip oyuna baştan başlıyor.Lütfen yardım edin.

rafi1994..... dostum inanki koskoca forum dünyasında senin yaptığın bu paylaşımı yapan bir allhın kulu yok buna emin olalım ve ol.. ki şuan oynuyorum ve bu emeğine saygı duyuyorum, oyunu her açışımda sana minnet duyuyorum dua ediyorum allh tuttuğunu altın çevrene kız ve altına araba versin çok tşk ederim paylaşım süper +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++REP

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi

çok teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım sen büyük ihtimalle documents and settings deki işlemleri yapamıyrosun bisaha yapıp dene belki olur olmazsa yardım ederim

çok teşekkürler ama bu kişinin hesabını nasıl açacağız

£m£qin£ saqLık kard£ş 10 numara ßi çaLışma !!