GTA 3 SD Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
GTA 3 SD Sorun
beyler gta 3 ü neredeyse farklı apk ve sd lerle 3-4 kez indirdim oyunu kuruyorum daha sonra girip cıkıyorum ve sd dosyasını android/data/ ya atıorm ancak hala wifi diyor ve internetten indirmeye calısıyor. neden sd dosyasını görmüyor*

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
yokmu arkadaslar aynı sorundan muzdarip

Türe

Türe

Üye
ucak modunda gırmeyı deneyın bır de belkı olur

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes sd dosyalarını görmüyor girdiğimde wifi ile indirmek istiyor

Türe

Türe

Üye
allah allah ılgınc :hmmm

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
vallahi öyle ya. Bir türlü oynayamadım oyunu titanium backup falan diyorlar ancak telefon root lu değil

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş crackli apk bul onu kur sorun düzelmezse sd data eksik olabilir.

baranselona

baranselona

Üye
apk ve sd yi takım olarak indir yani denenmiş olanları indir(forumlar dolu)

fbsebo

Üye
ilk sorduğu soruya accept de, ikinci soruya cevap verme geri tuşuna bas

necoloks

Üye
    Konu Sahibi

kardes 1.soru accep diyorum 2.soruda zaten wifi geliyor sd data falan biseler diyor onamu geri tusuna basıyım

• Beğen
Tepkiler: Crixus07
Crixus07

Crixus07

Üye
wallah kardesım 2. soruya gerı tusuna bastım oldu :D o kadar ugrastık bı bu aklımaza gelmedı :D

mancukya

Üye
dosya bile olsa data dosyalarini kontrol edicek bazen 1 2mblik bir paket indirmesi gerekiyor data dosyasi icin yani o dosyayi sd atmakla o is her zaman bitmiyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
foz54

foz54

Üye
aynı sorun bende de var birader, oyunların sdleri olmasına rağmen download istiyor.. söylediğin gibi geri tuşuna basınca logoda kalıyor...

yemoliha

Üye
bendede hitafzo nun dediği gibi oluyo

12sercan12

Üye
wallah kardesım 2. soruya gerı tusuna bastım oldu :D o kadar ugrastık bı bu aklımaza gelmedı :D
dediğin gibi geri tuşuna bastım sonra oyun dondu yanıt vermiyor ekranı gelince bende kapamak zorunda kaldım bunun bir çözümü varmıdır şimdiden teşekkürler

hasanistan

hasanistan

Üye
oyunun data klasörünün adını yanlış yazmmış olabilirsin veya oyunun data klasörü farklı bir yere gidecektir
olamaz mı ?

anık

Üye
bu linktekilerini dene

adreno

power vr

tegra 2

Apk

harryyusuf

Üye
aynı sorunu ben de yaşıyorum anlatılan şekilde data klasörüne oyun klasörünü attım apk yı yükledim oyunu açıyorum gelen lisans sözleşmesini kabul ediyorum internet üzerinden indirme istiyor geri tuşuna basıyorum indirme işlemi ortadan kalkıyor arka plandaki resim açılıyor kalıyor öyle oyun hiç bi tepki yok (telefon xperia ion)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
arkadaşlar o dediginiz bende pes yuklerken oldu licence falan yaziyirsa lucy prosusundan lusans kontrilunu kapatin ve oynayin yaw onu da mi ben deyim :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt