GT540M (iyi bilgisayar) Kasıyor ! Yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

ekinci-50

ekinci-50

Üye
    Konu Sahibi
GT540M (iyi bilgisayar) Kasıyor ! Yardım edin
Arkadaşlar öncelikle merhabaKonuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var lütfen yardım edin...Arkadaşlar ben 6 ay önce bir tane bilgisayar aldım Exper NR43A Özellikler şöyleİntel Core i7 2630QM 2.00Ghz8 GB RAMNvidia GT540M 1 GB (2GB Ayrılmış Bellek) 128 bit OptimusWindows 8 Professional x64bit Anakart : Cleve W150HNSoruna gelecek olursak bu özelliklerin Crysis BattleField 3 vb. oyunları en azından medium'u rahat bir biçimde oynaması gerekirken low da bile 20 fps ile oynuyor driverim güncel 314 sürümü. Her şeyi yaptım ama oyunlar kasıyor Crysis 3 ü yükledim lowda 20 fps felan highde 5 fps falan ilk geldiğinde windows 7 premium 64 bit vardı şimdi windows 8 pro 64 bit var acaba bundanmı kaynaklanıyor ?? Ha bu arada directx net framework vb. bunlarda güncel Acaba sorunun kaynağı nedir Lütfen yardımcı olurmusunuz???

Matthe

Matthe

Üye
Oyunun ekran çözünürlüğünü düşürün belki işe yarar?

ecel54

ecel54

Üye
540m çok çok iyi bir kart değil. Tam bilemicem ama crysis te normal olabilir. Diğer oyunlarda nasıl

Uhops

Uhops

Üye
540m çok çok iyi bir kart değil. Tam bilemicem ama crysis te normal olabilir. Diğer oyunlarda nasıl

battlefield'ında crysisten aşağı kalan yanı yok sistem gereksinimi konusunda.

- - - Eklendi - - -

Yani o fps crysıs 3 içinde normal

ekinci-50

ekinci-50

Üye
    Konu Sahibi
crysis 1 de de aynı sorun war

- - - Eklendi - - -

yada mafia 2 ondada 35 dk yı geçince kasmalar başlıyor

Uhops

Uhops

Üye
crysis 1 de de aynı sorun war

- - - Eklendi - - -

yada mafia 2 ondada 35 dk yı geçince kasmalar başlıyor

zaman içinde kasmaya başlıyorsa ısınma yapıyor galiba.kaç derece olduğuna bak bir

ekinci-50

ekinci-50

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler çözünürlüğü düşürdüm min. 11 max 17 fps arasında gidip geliyor buda normal galiba crysis 3 te

coolasker54

coolasker54

Üye
Kasmaları veya düşük fps yi sadece bilgisayarın özelliklerine bağlamamak lazım. Eğer oyunlar orjinal değil , kullandığın ilaç dosyası hatalı olabilir ve farklı bir ilaç dosyası kullanırsan düzeliceğine eminim. eğer cuda ise ekran kartın yüksek grafik işlemciye ayarlamamışta olabilirsin.

Üst Alt