GT-S5620 Menü Arkaplanı ve Menü Çubuğu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
corrado18

corrado18

Üye
    Konu Sahibi
GT-S5620 Menü Arkaplanı ve Menü Çubuğu Sorunu
Merhaba
Arkadaşlar Ben GT-s5620 Aldım Ama menüye arkaplan eklenmiyor :bilmm ve şu logolardaki "loading" simgesi gibi birşey yok (Ben bu simgeyi Nokıa 5800 Xpress Music'te Gormstm Program Hala Aktif Anlamında Sanırım Her Neyse) Benm Telefonmdada Öyle Bi Seçenek Olmadığını Düşünüyorum Bu Konuda Çok Azda Olsa Bir Bilgim Yok Forumda Gezdim vb. Firmware'den Bahsediliyor Hep Ne Olduğunu Tam Çözemedm :bilmm Deneyecektim Ama Garanti'te Problem Yaratıyormuş Sanırım. Biri yada Birileri Bana ve benim Gibi Bu Konuda Yeterli Bilgisi Olmayan Arkadaşlara bu Olayı, konuyu vb. anlayabilceğimiz şekilde açablrlerse Çk Memnun Olurum
:tşk: Şimdiden.

corrado18

corrado18

Üye
    Konu Sahibi
Kimse Yokmu.?
Up.! Up.! Up.!

Piaa

Piaa

Üye
Alakalı konuların altındaki yorumları okursanız (benim gibi) bu soruların cevabını rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu verdiğiniz resimdeki arkaplan telefona firmware yani yazılım yükleme ile gerçekleştirilebilir. Ancak bu yazılım Samsung'un orjinal yazılımı olmadığı için bazı sorunlar doğurabiliyor. Kamera çalışmayabiliyor, ekran ters dönebiliyor vs.vs. Firmware yüklemek garanti kapsamı dışına çıkarır mı çıkarmaz mı bilmiyorum ama ben şimdiye kadar birçok kez yazılım yükledim. Bazen sorunlar oluştu, geri kendi yazılımına çevirdim. Şu an Samsung'un en güncel ve en sorunsuz orijinal yazılımı s5620JTJL2.(Bildiğim kadarıyla) Telefonunuzun yazılım sürümünü telefondan *#1234# yaparak öğrenebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...