gt-s 5600 için bir kaç soru(n)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat2414

Üye
    Konu Sahibi
gt-s 5600 için bir kaç soru(n)
arkadaşlar bende samsung gt-s 5600 v telefon var telefonda söyle bir sorun var biri bana Türkçe karakterli bir mesaj attığında türkçe karakterler telefonda gözükmüyor ama ben karşı tarafa Türkçe karakterli mesaj atabiliyorum. 5600ın Türkçe firmwaresi bulunmuyor bende 5603ün künü attım ama bı seferde ön kamera çalışmadı. Bu telefon için çalışan türkçe karakterleri destekleyen bir firmeare önerebilirmisiniz. Diğer sorunum bu tele oyun ve program atmanın işkence olması telefonu pc ye tkfileexplurer diye bir programla bağlıyorum onla atıyorum sonra "ELEFON TUSLARINDAN *#6984125*# TUSLUYORUZ. INTERNALS SECENEGINI SECIYORUZ. UNLOCK CODE OLARAK *#9072641*# GIRIYOR VE OK DIYORUZ. DAHA SONRA STROGE MODE SECENEGINI SECIYORUZ. SIRASIYLA Update Java DB VEARDINDAN Update Apps Database SECENEKLERINI SECIYORUZ." gibi işlemleri yapıyorum falan filan ama diğer sürümlerde direk hafıza kartına atıp kuruluyor. Bunu düzeltmenin yöntemi var mı. telefonun versiyonu s5600XXIE4

kobrafethiye

Üye
kardeşim cevap bulamadın sanırım çünkü bendede aynı sıkıntı var öyle devam ediyorum ben bi şunun gt-s5600 ın orjinal türkçesini bulamadım hiç bir yerde servise göndersek bir dünya iş ya boşa rama ben gereken heryere sordum bu konuda cevapsız kaldım herkes kendi başının çaresine bakacak heralde =)

irfandeveci

irfandeveci

Üye
versiyon yükle j serisinde olması lazım türkçe karakter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...