Sgh-u900 sorun!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozi05

Üye
    Konu Sahibi
Sgh-u900 sorun!!!
öncelikle samsunga oyun yüklemek için şunlar gerekli:

Samsung PC Studio 3:

Adres:

Jad Maker:

Ve USB Data Kablosu.

Şimdi başlayalım.

1-Oyunumuzun Jar dosyasını internetten indirelim.(Oyun bulamıyorsanız size güzel bir adres :
)

2-Daha sonra "jadmaker" açıp çıkan ekranın üstüne jar dosyasını sürükleyelim ve jad dosyasını oluşturalım.

3- Şimdi telefonumuzu bilgisayara bağlayalım ve cep telefonu ekranından "Media Oynatıcı" seçeneğini işaretleyelim.

4- Bilgisayarımdan "sgh-u900" e girin. Sonra "Phone" kısmına girin. Daha sonra da Yeni klasör oluşturun. Klasörün adına "Games" adını verin (Tırnaklar dahil değil). Games adını verdiğiniz klasöre girin ve Yeni klasör oluşturup bu klasöre istediğiniz adı verin (Mesela "Fifa 2009"). Fifa 2009 klasörüne girip oyunumuzun jar ve jad dosyalarını bu klasöre atalım.

5- telefonu çıkaralım. Şimdi aşağıdaki işlemleri dikkatle okuyun.

İŞLEMLER:
---------------------------------------------------------------------
-Telefonunuzun ana ekranına gelip şunu tuşlayın:

*#6984125*#

-Şimdi Internals' a girin. Şifre bölümüne şunu yazıp onayla diyin:

*#9072641*#

-Çıkan ekranda Storage Settings'e girin ve sırayla:

1- Update media database
2- Update Java DB
7- Update app database
8- Create Ax Dat File

seçeneklerini güncelleyin ve güncellendi yazısı çıkınca konuşma kapama tuşuna bir kez basın ve ana ekrana dönün
-----------------------------------------------------------------

Ana menüye döndükten sonra Menüden Dosyalara girin. listenin en sonunda bir "yeni klasör" var. Bu klasörü silin ve tekrar ana ekrana dönüp şu işlemleri tekrar yapın:

*#6984125*#

*#9072641*#

1- Update media database
2- Update Java DB
7- Update app database
8- Create Ax Dat File

seçeneklerini güncelleyin ve güncellendi yazısı çıkınca konuşma kapama tuşuna bir kez basın ve ana ekrana dönün

bunu yaptıktan sonra telefonu kapatıp tekrar açın ve şu işlemleri tekrar yapın:

*#6984125*#

*#9072641*#

1- Update media database
2- Update Java DB
7- Update app database
8- Create Ax Dat File

şimdi oyunlar ve daha fazlası Klasörüne girin. İşlemleri doğru yaptıysanız oyunuzu orada göreceksiniz. İşlemler uzun gibi gözüküyor ama alışkanlık haline geldiğinde gayet basit bir şekilde yapabilirsiniz. Mesela benim bir oyun veya uygulama yüklemem bu işlemle yaklaşık iki dakikada gerçekleşiyor. Dökümanı bizzat ben hazırladım o yüzden emeğe saygı lütfen.

Alıntıdır..

Simdi sorunumu anlatayım:

Media Oynatıcı olarak seciyorum.

Fakat SGH-U900'E girdigimde Hiçbir Klasör yok Ve oyunumu atamıyorum

• Beğen
Tepkiler: ciyata

ozi05

Üye
    Konu Sahibi
yokmu cevap yazan

ciyata

Üye
salolasın süper. oyunlar açılıor sonunda sayende. önceden para veriordum oyunlar :S . şimdi bedava xD

NOT: JAD MAKER BENİM PC DE ÇALIŞMADI. AMA İNTERNETTEN TÜRKÇESİNİ İNDİRDİM (ZATEN TEK EKRAN TÜRKÇEYE GEREK YOK) . ;)

--------------- Ekleme ---------------

ahaa ahaa ahaa :aha: saol ;) 10 oyun daha indirdim. ben ezberledim sadece telefon açma-kapama yavaşlatıor. :naughty:

oyunların %90 ı çalışır. bu %10 luk sorun yukardakinden deil, oyun paylaşımı yapanlardadır! :nono:

OYUNU YUKaRDAKİ SİTEDE BULAMAYANLAR BU SİTEYE GİRSİN ----> telefonunuzun modelini seçin ve sizin için uyumlu TÜM oyunlar karşınıza çıkar. (oyun dışı şeylerde bulabilirsiniz)

efsane9559

Üye
o sorun pc deki windows media playerden kaynaklanıyor aynı sorun bendede vardı windows media playerin son sürümünü yükledim düzeldi artık telefonu media player modunda bağlayınca pc tanımlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt