Oyun Gt-Racing

Konu Sahibi
Gt-Racing

Gt-Racing de bu hatayı alıyorum , oyun icerisinde marketten para ile birsey satın alınamıyor ; gameloft çoğu oyunun da böyle bir durum var ; yardımcı olurmusunuz ?Yardımcı olursanız sevinirim ??

Sorun Telefonundan Kaynaklanıyor Olabilir

Son düzenleme:

smh60

Üye
Neden teşekkür ediyosun arkadaşımız oyun paylaşmamış
Yap editini hemen teşekkür kasma peşindesin

Tepkiler: mürteza16

smh60

Üye
Kardeşim konuya bakmadan teşekkürler güzel oyun felan yazıyosun ben neden teşekkür ediyosun diyince hemen mesajını düzeltiyosun yapma bari şunu

Tepkiler: mürteza16
Kardeşim konuya bakmadan teşekkürler güzel oyun felan yazıyosun ben neden teşekkür ediyosun diyince hemen mesajını düzeltiyosun yapma bari şunu
Böyle insanlar sayesinde forum küçülüyor.

Tepkiler: smh60 ve .caner.
İnternetsiz girmeyi dene veya oyunu markette sürümünü yükle muhtemelen güncelleme gelmiştir güncellememişindir

Son düzenleme:
Tepkiler: Kimliksiz12
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar ilginiz alakaniz icin bnde marketten indirdim ama gameloft un diğer oyunu thor2 de de aynı problem var sanırım bu sorunun bizimle alakası yok , freedom kullanacaktim olsaydı ..saolun arkadaşlar ilginiz alakaniz icin bnde marketten indirdim ama gameloft un diğer oyunu thor2 de de aynı problem var sanırım bu sorunun bizimle alakası yok , freedom kullanacaktim olsaydı ..telden giriyorum k.b yın iki tane gönderiyor