Oyun Gt-Racing

Sponsorlu Bağlantılar

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
Gt-Racing

Gt-Racing de bu hatayı alıyorum , oyun icerisinde marketten para ile birsey satın alınamıyor ; gameloft çoğu oyunun da böyle bir durum var ; yardımcı olurmusunuz ?Yardımcı olursanız sevinirim ??

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
Sorun Telefonundan Kaynaklanıyor Olabilir

Son düzenleme:
smh60

smh60

Üye
Neden teşekkür ediyosun arkadaşımız oyun paylaşmamış
Yap editini hemen teşekkür kasma peşindesin

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
smh60

smh60

Üye
Kardeşim konuya bakmadan teşekkürler güzel oyun felan yazıyosun ben neden teşekkür ediyosun diyince hemen mesajını düzeltiyosun yapma bari şunu :nono:

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
Kardeşim konuya bakmadan teşekkürler güzel oyun felan yazıyosun ben neden teşekkür ediyosun diyince hemen mesajını düzeltiyosun yapma bari şunu :nono:
Böyle insanlar sayesinde forum küçülüyor.

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve .caner.
EagLeEyess

EagLeEyess

Üye
İnternetsiz girmeyi dene veya oyunu markette sürümünü yükle muhtemelen güncelleme gelmiştir güncellememişindir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kimliksiz12
Çağrı.KK

Çağrı.KK

Üye
Aynı sorun bende de var.

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar ilginiz alakaniz icin bnde marketten indirdim ama gameloft un diğer oyunu thor2 de de aynı problem var sanırım bu sorunun bizimle alakası yok , freedom kullanacaktim olsaydı ..saolun arkadaşlar ilginiz alakaniz icin bnde marketten indirdim ama gameloft un diğer oyunu thor2 de de aynı problem var sanırım bu sorunun bizimle alakası yok , freedom kullanacaktim olsaydı ..telden giriyorum k.b yın iki tane gönderiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt