Gt Racing 2: The Real Car Experience V1.0.2

Sponsorlu Bağlantılar

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Gameloftun sitesinden bakıyım dedim siteyede girmiyor yarın tekrar magzaya eklerler herhalde

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Yeniliklere açıklama eklemişler:
Dear GTR2 users,
The version previously available on Google Play was an incorrect build that was made available due to a Google Play upload error.
This has been corrected, but the current version is not compatible with the previous one, which may result in issues such as progress reset. We recommend uninstalling the previous version and reinstalling the latest one.
We apologize for any inconvenience this may cause.

Ben yüklediğimde böyle bir açıklama yoktu oyunda bir sorun göremedim ama tekrar kuralım en iyisi.

yuffi

Üye
Oyunu oynayabilmeniz için internet bağlantınızın olması gerekiyor. Real racing 3 e rakip olarak düşünürsek eğer görsellikte gt racing 2 daha başarılı kullanım olarak real racing 3 tercihimdir. Online olması oyun için dejavantaj olmuş.

1990hakan

1990hakan

Üye
Admin paylaşımın için eline sağlık teşekkürler de arkadaşlar benim oyunlar ilgili kafama takılanlar var
1. Yarışırken googleplay oyun tanıtım resimlerinde kokpit direksiyondanda bi resim var ama oyunu yükledim 2 yarış yaptım tampon kamera var kokpit direksiyondan kamera yok :(
2. Oyunda replay yarış bittikten sonra nasıl yarıştığını izleme özelliği yok mu yahu bunun eski real racing academy yapımında Hem replay vardı hemde arabayı direksiyondan sürebiliyorduk ama grafikleri vasattı

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
Galaxy S2 kullanıyorum aynalar ve içerden kullanım var ayrıca kazalarda ön camda çatlaklar oluşuyor

1990hakan

1990hakan

Üye
Peki arkadaş bende motorola atrix kullanıyorum bende kokpitten oynama yok :(
Bu arada sende replay var mı???

cash21

cash21

Üye
Arabalar felan açık mı ?

anılbaran

anılbaran

Üye
akşam ki sürüm yenilendi mi ? Markette yok oyun ya

anılbaran

anılbaran

Üye
Gençler market aramasın da çıkmadı ama link buldum

• Beğen
Tepkiler: tory1tory
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Fatic

Fatic

Üye
Oyunu oynayabilmeniz için internet bağlantınızın olması gerekiyor. Real racing 3 e rakip olarak düşünürsek eğer görsellikte gt racing 2 daha başarılı kullanım olarak real racing 3 tercihimdir. Online olması oyun için dejavantaj olmuş.
Bn interntsz oynayqbliyrm

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
oyun hala duruo hatta guncelleme geldı guncelledım oyunu :S

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme yapmayın kaldırıp tekrar kurun. Yeni dosyalar gelince konuya eklenecek.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler Anıl Oyunu Denemicem :)

reelman58

Üye
ARKADASLAR MOD APK VAR MI ACABA

tory1tory

tory1tory

Üye
Anil datayi indirdim obbye attim. apkyi kurdum gameloft yazisindan sonra atiyor ana ekrana

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Oyun sorunsuz su an marketten indirdim ben paylaşım için teşekkürler.

1990hakan

1990hakan

Üye
Oyun iyi güzelde daha tam hazır değil gibi ben motorola atrix kullanıcısıyım yarışırken aracın içinden direksiyondan oynayamıyorum yani bende 4 değil 3 farklı kamera açısı var ayrıca oyunda replay olmamasıda önemli eksiklik bence googleplay market yorumlarına baktım da sony xperia z1 bile desteklemiyomuş oyunu ACİL GÜNCELLEME ŞART

enterneoll

enterneoll

Üye
abi çakma real racing 3 olmuş ama olsun güzel ben beğendim

Üst Alt