Gt Racing 2: The Real Car Experience V1.0.2 (sınırsız Para)

Sponsorlu Bağlantılar

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Ben marketten indirdim kokpit var ayarları en yükseğe alıp deneyin.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cocpit kamera modu var oyun da .Direksiyondan sürüş dediğiniz o sanırım Ben de var ..

1990hakan

1990hakan

Üye

reelman58

Üye
arkadaşlar wonder da mod apk yüklenmedi diyor yardım lütfen sebebi ne olabilir normal apk da sorunsuz calısıyor oyun

selimben

Üye
Arkadaşlar yapılandırma menüsünde kokpit kamera şeçeneği var ama oyun içinde kesinlkle uok bilginize. Belki güncelleme ile gelir ilerde.

tory1tory

tory1tory

Üye
oyunu beğenmedim :D

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Dostum diyerini kaldirip bunu kurdum ama multiplayere giremiyorum

Son düzenleme:
TheOldBros

TheOldBros

Üye
kokpit sorununu cozen yok mu ya

TheOldBros

TheOldBros

Üye
sen beğendinmi gt racing 2 yi ben şahsen hiç beğenmedimde :D
benim hosuma giden sadece oyunun pistleri oldu bide grafigi daha iyi yapabilirlerdi full ayarda bile oyun cok akici oynaniyor kaldiricam simdi oyunu zaten bana okulda, otobuste oynamalik oyun lazim ilerlemeli felan neyse konuyu baltalamayalim

tory1tory

tory1tory

Üye
Ya bende bide Modern combat 4 kasıyor acaba neden bide oyunun açılışta Tegra.ru yazıyor acaba tegra uyumlu mu

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Ya bende bide Modern combat 4 kasıyor acaba neden bide oyunun açılışta Tegra.ru yazıyor acaba tegra uyumlu mu
ben stockta bile cok akici oynuyordum teli yeniden baslat oyle dene olmazsa apkmaniadan indir orda oyunlar sorunsuz

matrax-0052

Üye
4 cekirdek islemci 2 gb ramli tabletimde oyunun grafikleri acilmiyor en iyi grafik seciyorum yinede degisim olmuyor bu yuzdende kokpit camerasi cikmiyor.Hayret bise hadi grafigi kisitliyor anladik da kokpit kamerayi niye kisitliyor sacmmalamislar

0MG90

0MG90

Üye
:tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye
Acaba arabaya gore mi var direksiyondan kamera.bende chevro sonic ve clio var ikisindede yok ic kamera

Anil-D

Anil-D

Üye
Bi bakicam bi dk

TheOldBros

TheOldBros

Üye
4 cekirdek islemci 2 gb ramli tabletimde oyunun grafikleri acilmiyor en iyi grafik seciyorum yinede degisim olmuyor bu yuzdende kokpit camerasi cikmiyor.Hayret bise hadi grafigi kisitliyor anladik da kokpit kamerayi niye kisitliyor sacmmalamislar
bende grafikler en iyi yinede kokpit çıkmıyor
Acaba arabaya gore mi var direksiyondan kamera.bende chevro sonic ve clio var ikisindede yok ic kamera
wolkwagen golf var yinede kokpit yok

Üst Alt