dulger1
Üye
son ekleneni yükleyen arkadaş var mı? Varsa öncekine göre varmı bi farkı? özelikle şarz ve donma olayına çözüm oluyor mu? Bizimle paylaşırsa sevinirim...
9070p için rootlu yazılım yok sadece cwm ile root için cihaza yükleme yapıyorsunuz cihaz rootlu oluyor dosyalar elimde olmadığı için gönderemiyorum. buradan takip edin. ayrıca sayaç artmıyor) en güzel yanı da bu
şarz en az iki gün gidiyor donma olayıda yok denecek kadar az menü geçişleri süper hızlı
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler ilgin için takipteyim bende araştırıyorum bulursam paylaşırım
Bir şey sorucam , şimdi bunu telefona yükledikten sonra telefonu ilk sıfırdan kurar gibi olacak demi yani kurunca telefonu falan içinde başka uygulamalar var mı yoksa sade telefon ilk satın alındığındaki gibi mi olacak ona göre yüklücem de
Telefonunu rootlamak isteyen arkadaşlar konunun birinci mesajını takip etsin
Evet öyle olacak hafıza kartın aynen kalacak tabi bir takım değişiklikler olacak telefonda sürümden dolayı. yönergeleri takip edip teleofonu kurun kurulum bittikten sonra benim tavsiyem telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürüp tekrardan kurun böyle yapınca batarya sorunu kalmıyor telefonda ve hız daha da yükseliyor ben öyle yaptım şu an gayet güzel çalışıyor makine ve şarzda 2 gün gidiyor rahatlıkla
tekrardan kurun derken? odin ile tekrar mı yükleme yapalım biraz açsan?
Jelly bean kurmadan önce iki günde bir sarja takiyodum hep oyun ve internet kullandığım halde. Ama JB kurdum ve günde iki, hatta üç kere sarja takar oldum. inanilmaz batarya yiyo bunun bi çözümü yok mu
Hayır hayır fabrika ayarlarına döndürün telefonu yeniden başlatın. Kurun derken telefon fabrika ayarlarından sonra yeniden kurulum gerektiriyor ya ayarlar hesap v.s onu söylemek istedim yoksa tekrardan odinle bir işiniz yok zaten telefon 4.1.2 olmuş oluyor
- - - Eklendi - - -
JB yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürün yeniden başlatın şarzınızın 2 güne tekrar çıktığını görecekseniz
şarj konusunda söylediklerinizi deneyeceğim sağolun. Bir sorun daha var. Jelly bean kurduktan sonra whatsapp ve facebook uygulamaları açılmamaya başladı. ikisi de bağlanırken sorun oluştu diyo eskiden (2.3.6'da) sorun yoktu. Bunun çözümü var mı peki ?
BEN ÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIM SÖYLEDİĞİNİZ HER İKİ UYGULAMA DA ÇALIŞIYOR İSTERSENİZ WHATSAPP VE FACEBOOK U SİLİP YENİDEN YÜKLEYİN
şarj konusunda söylediklerinizi deneyeceğim sağolun. Bir sorun daha var. Jelly bean kurduktan sonra whatsapp ve facebook uygulamaları açılmamaya başladı. ikisi de bağlanırken sorun oluştu diyo eskiden (2.3.6'da) sorun yoktu. Bunun çözümü var mı peki ?
BEN ÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIM SÖYLEDİĞİNİZ HER İKİ UYGULAMA DA ÇALIŞIYOR İSTERSENİZ WHATSAPP VE FACEBOOK U SİLİP YENİDEN YÜKLEYİN
Defalarca silip yükledim ama sonuç değişmedi. Jelly bean'ı şimdi tekrar kurdum deneyeceğim uygulamaları ve şarj süresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?