smlkc
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar nasıl root edicez lütfen yardım ediniz tesekkürler
Bende i9070p telefonumda jelly bean 4.1.2 ye geçiş yaptım çok hoş ve orjinal samsung yazılımı (Almanya için ama fark etmez)olması sebebiyle gönül rahatlığı ile yükledim.şimdilik iyi ,şarjı normal tüketiyor,wi-fi ve hotspot aynı anda açıkken ve şarja takılıyken yine de şarjı bitti (bu durum normal mi bilmiyorum),ram kullanımı biraz fazla gibi ama bunda 624 mb kullanıma açık ram miktarı var ve bunun 350-450 arasında ram tüketimi var.şimdilik benim tespitlerim bunlar.Ben jelly bean ı bekliyordum beklediğime deydi.bu telefonu iyi ki almışım.(önceki telefonum wonder-ram 512-güncelleme yok v.s)Yardımcı olabildiysem ne mutlu.selamlar...
Bende i9070p telefonumda jelly bean 4.1.2 ye geçiş yaptım çok hoş ve orjinal samsung yazılımı (Almanya için ama fark etmez)olması sebebiyle gönül rahatlığı ile yükledim.şimdilik iyi ,şarjı normal tüketiyor,wi-fi ve hotspot aynı anda açıkken ve şarja takılıyken yine de şarjı bitti (bu durum normal mi bilmiyorum),ram kullanımı biraz fazla gibi ama bunda 624 mb kullanıma açık ram miktarı var ve bunun 350-450 arasında ram tüketimi var.şimdilik benim tespitlerim bunlar.Ben jelly bean ı bekliyordum beklediğime deydi.bu telefonu iyi ki almışım.(önceki telefonum wonder-ram 512-güncelleme yok v.s)Yardımcı olabildiysem ne mutlu.selamlar...
Şimdilik sadece Almanya için jb. çıktığından dolayı sadece odin ile yüklenebiliyor.Beklemek istemeyen yüklesin.Ben şuan kullanıyorum bi sıkıntı yok.Ama illaki Türkiye için bekleyeceğim diyen varsa bekleyebilir.Ne zaman Türkiye için gelir bilmiyorum.seçim sizin.kolay gelsin...Bende bu güncellemeyi bekliyordum. Ama acele etmeyip kies ile yüklemek istesem güncelleme türkiyeye ne zaman gelir? Tahmini olarak bilgin var mı...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?