gt-i9003 root sonrası wife hata veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frost2121

frost2121

Üye
    Konu Sahibi
gt-i9003 root sonrası wife hata veriyor
slm arkadaslar. bnm wifi yönünden sorunum var.

telefonum samsung gt-i9003.
bir siteden telefonum icin en guncel rom olan "I9003JVKPE_I9003OJVKP7_I9003JXKP3_HOME.tar.md5" dosyasını buldum ve bunu telefona romladım ayarları yaptım. daha sonra wipe işlemlerini yaptım.
kurulum hatasız oldu ve telefon epey hızlandı ve memnun kaldım. rom yönünden hiçbir sıkıntı yok. herşey cok iyi calısıyor ve sorunsuz. wifi de çalısıyor.

fakat "xxkpu-CFROOT-29-02-2012" dosyası ile root yapıyorum wifi açılmıyor. wifi açmak istedigimde altında "hata" yazıyor ve oylece kalıyor acılmadan. bildirim ekranında da wifi cok soluk yesil yanıyor. wifi kullanamıyorum.

bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmalıyım wifi acabilmek icin. rom cok iyi kesinlikle onu kullanacam da acaba root dosyası mı uyumsuz ondan mı oluyor. cunku roottan sonra hata veriyor hep.

3 defa rom ve root yaptım sonuc hep aynı.

ilgilenebilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim. saygılar !!!

HaqperesT

HaqperesT

Üye
son rom xxkpu romudur

raprap95

Üye
nden "
xxkpu-CFROOT-29-02-2012" bununla rootluyosunki? bence kernel yükle hem rootlanır hemde kullanmadığın zamanalr işlemci hızını düşürüp şarzının daha fazla gitmesini sağlarsın yada
Unlock Root programı ile root yap biraz normale göre daha uzun sürüyo ama rootlanıyor yapamazsan pm at bende i9003 kullanıcısıyım.

frost2121

frost2121

Üye
    Konu Sahibi
son rom xxkpu romudur

sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9003&r=1#modelsa
kardes şu siteye göre bakınca xxkpu rusya romu. turkiye için son surum JVKPE.
JVKPE yuklersem daha iyi olmaz mı kies guncellemesi falan olabilir en azından ?

- - - Eklendi - - -

nden "
xxkpu-CFROOT-29-02-2012" bununla rootluyosunki? bence kernel yükle hem rootlanır hemde kullanmadığın zamanalr işlemci hızını düşürüp şarzının daha fazla gitmesini sağlarsın yada
Unlock Root programı ile root yap biraz normale göre daha uzun sürüyo ama rootlanıyor yapamazsan pm at bende i9003 kullanıcısıyım.

kardes kernel yuklemeyi bilmiyorum yardımcı olabilir misin. JVKPE için uygun kernel hangisidir link verebilir misin.
bide Unlock Root ile root yapmaya calısınca epey bekliyor program donuyor sanırım

frost2121

frost2121

Üye
    Konu Sahibi
kimsede uygun bir kernel yok mu i9003 için. yada bir link bulmam için ??

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Xxkpq yukluydu bende kendini gsm uzerinden xxkpu ya guncelledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt