gsm sektöründe 4g fırtınası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evilblood

Evilblood

Üye
erenakman şu senin mesajlarının altında çıkan GREENDAY- Boston Celtics gibi şeyler varya onları nasıl yapıyosunuz bana söylersen sevinirim :)

erenakman

erenakman

Üye
erenakman şu senin mesajlarının altında çıkan GREENDAY- Boston Celtics gibi şeyler varya onları nasıl yapıyosunuz bana söylersen sevinirim :)

İyiliğe iyilik dün bir arkadaşdan da ben öğrenmiştim . 2günlük kullanıcı yararlı olmaya devam ediyor .

Arkadaşım şimdi onları ''userbar'' adı olarak adlandırıyoruz .
Google ye userbar yazarsan veya dur ben sana site vereyim oradan seç . buradan seç userbarını biraz siteyi kurcalayıp . Daha sonra profilinde İmza Ayarları bölümüne gelip ekleyebilirsin . Ben sana örnek olarak bi tane userbar vereyim .

(bunu imza kısmına ekleyebilirsin)

Siteye girdiğinde yukarıdaki bölümlerden kendine bi ilgi alanı seç . (music , websites , sports , erotic) vs . bölümlerden daha sonra seçtiğin userbarın üstüne tıkla (görsele yani) . Tıkladıgında ekrana açılan bölümde ''forumcode'' yazan yerdeki linki ''imza ayarlarına'' yapıştırıp ''değişiklikleri kaydet'' butonuna basıcaksın .

Anlatabildiysem ne mutlu !

İyi Forumlar .

Burak

Üye
    Konu Sahibi
gayet güzel anlatmıssın. :D

Evilblood

Evilblood

Üye

İyiliğe iyilik dün bir arkadaşdan da ben öğrenmiştim . 2günlük kullanıcı yararlı olmaya devam ediyor .

Arkadaşım şimdi onları ''userbar'' adı olarak adlandırıyoruz .
Google ye userbar yazarsan veya dur ben sana site vereyim oradan seç . buradan seç userbarını biraz siteyi kurcalayıp . Daha sonra profilinde İmza Ayarları bölümüne gelip ekleyebilirsin . Ben sana örnek olarak bi tane userbar vereyim .

(bunu imza kısmına ekleyebilirsin)

Siteye girdiğinde yukarıdaki bölümlerden kendine bi ilgi alanı seç . (music , websites , sports , erotic) vs . bölümlerden daha sonra seçtiğin userbarın üstüne tıkla (görsele yani) . Tıkladıgında ekrana açılan bölümde ''forumcode'' yazan yerdeki linki ''imza ayarlarına'' yapıştırıp ''değişiklikleri kaydet'' butonuna basıcaksın .

Anlatabildiysem ne mutlu !

İyi Forumlar .
Çok saol şimdi yapıcam çokta güzel anlattın bence saol ;) :oke::oke: :tşk: :tşk:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:) anlamıs bile bakalım becerebilicekmi ?

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:kop::kop:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
okuruz eren :)

erenakman

erenakman

Üye
Memnun olurum Burak abi :)

--------------- Ekleme ---------------

Pcm bozukda system32 den antivirüsün sildiği dosyalardan dolayı . drwnts32 , ve bi kaç dosya eksik onun için pc ye format atıcamda . Format dosyalarını ındırmem gerek . Biri bana hotfile , rapidshare , netload , fileserver premium verebilmi ? 1 günlük . Dosyaları indirip format cd si oluşturacağım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt