phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Suan bile kampanyaya katılım cok azimza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruk forum da üye arkadaslar bir imza atın yeter btk dikkate alır eğer yeterince imza toplarsak maxicep forum farkıyla bu kota sorunu mobil internet te kalkacak destekleyin ve yardım edin facebook vb sitelerde paylasın destek artsın ve en büyük imza kampanyasına dönüşsün .hepimiz bu kota hesabı yapmaktan kurtulmak için btk ya imza kampanyası baslattık yeterki destekleyin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Verseler guzel olur4g den önce 1 mbit te razıydım lakin bu sefer sınırsız paketler kalktı. En az 7 mbit akk gelmeli bence. Çünkü 3g vaatleri 42mbit iken 4g ile 150 ile 300 mbiti buldu hep palavra hep sömürü bence kanımızı yutmadan bize mbit yok ben akk 96 kbs bu 8 e bölünür. 7 mbit gelse 800 küsür kbs 200 kullanımda bile müthiş olur
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık mobil internet sabit internetten daha onemli olmaya başladı herkes her yerden internet girmek isyor ve 2020 de turkiyenin yuzde 90 da 4.5g baz istasyonları olacaktır 2026 yada 2029 da 2g ve 3g baz istasyonları kaldırılıyor diye biliyorum 3g olmasada 2g kaldırırlar ama boyle giderse kimse pek birsey yapmaz alt yapı içinfiber alt yapısı için büyük şirketler ortak sirket kurdular Alt yapı çok güçlenecek .kampanyamıza destek verin neden;mobil internet sabit internet kadar önemli bunun için kota hesabı yapmadan özgür mobil internet için kampanyamıza destek verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?