GSM devi Nokia satılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
symbian alarak hata yaptık zaten ikinci bi hatayı niye yapalım nokıa surum surum surunuyo durum ortada 1 yıl gerekti ama bu istediğimde oldu sonunda ohhh

Nokianın süründüğü yok da sen sürünsün diye baya sürünüyorsun.

Tepkiler: gkcll

_RYUK_

Üye
nokia windowsa bütün hisselerinide mi satar yoksa bir kısmını yine elinde bulundurur mu ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben forumda kıyaslamalarda lumiaları defalarca kez önerdim fanlık yapmam süründüğüm falan yok

konunun lumia ile alakası yok ki. Nokia sadece lumia üretmiyor. Asha serisi,lumia serisi,Nokia-Siemens Network,Google,Apple.Microsoft ve daha nicesi gibi dev şirketlerden aldığı patent ücretleri. Yani senin anlayacağın Nokia'ya bişey olmaz biz kendimize bakalım. Nokia'nın onda biri kadar bir teknoloji şirketimiz yok.

Tepkiler: gkcll

MaxipmaN

Üye

dedıklerine katılıyorum patentlerle zaten batması mumkun değil ben olaya lumia ile yanastım isterdim ki yine bir numaraya gelsin ama tarayıcıyı düzeltme zahmetine bile girmeyen hatalarla yüz ustu bırakılan bir symbian kullanıcısı olarak nokiaya para yatırmam artık çok zor

Nokia hala en şık en sağlam ve en güzel kameralı telefonları üreten marka.umarım bundan sonrada gelişerek devam eder.nokia gibi bir markanın olması biz kullanıcıların kesinlikle yararınadır.

MaxipmaN

Üye
Nokia hala en şık en sağlam ve en güzel kameralı telefonları üreten marka.umarım bundan sonrada gelişerek devam eder.nokia gibi bir markanın olması biz kullanıcıların kesinlikle yararınadır.

symbian^3 alarak zararımıza oldu inşallah yararımıza olur bundan sonra

koskoca moderatör nokia yancılığı yaparak polemiğe giriyo o.O

symbian^3 alarak zararımıza oldu inşallah yararımıza olur bundan sonra
Ben öyle düşünmüyorum.eğer kişi aldığı cihazı tanıyorsa ve beklentilerine uygun cihaz aldıysa memnun kalır.ben n8 i ilk çıktığı zamanlarda almıştım ve hala severek kullanıyorum.öyleki geçenlerde(26.05.2013)s3 aldım(konusunuda açmıştım)ama memnun olmadım ve eşime verdim.ama ben o cihazı alırken popularitesine kandım.bundan sonraki alacağım cihaz büyük ihtimalle nokia lumia olacaktır.

MaxipmaN

Üye

ben cihazımı çok iyi tanıyorum çok iyi tanıdığım için zaten bütün kötü yanları ortaya çıkıyo yoksa arama mesajı her telefon düzgün yapıyo

papakudioflu

Emekli Yönetici

algıda biraz eksik var sanırım.Tamamen yanlış çevirilmiş ve yorumlanmış bir habere doğrularla mudahele ediyorum.

Tepkiler: Nextman, gkcll, Esendağlı ve 1 kişi daha

[ENGİN]

Üye
Niye adroid yanlıları konuyu basınca haberin doğrusunu sunmak yancılık oluyorsa siz tarafsız olamıyorsunuz demektir.
Acaba siz bu yancılığın hangi tarafındasınız?

MrExpert

Üye
Belliydi zaten böyle olacağı...

Konu Sahibi

kişinin modaretör olması üyelerle diyalog kurmasına engel değildir! Ne bekliyorsun sadece küfür eden üyelere ceza verip, açtığın konularımı onaylayacak? Herkes forum kuralları dahilinde birbiri ile diyalog kurabilir! Mod yada admin olması fikrini beyan edemeyeceği anlamına gelmez

Tepkiler: Nextman ve gkcll
Androide gectim ayni sey ama oyun+uygulama var stabilite 0

fk555897

Üye
Nokia'dan böyle bir son bekliyordum. Nerede eski Nokia, nerede şimdiki nokia.

Seglopsi

Üye
microsoft ayni sekilde ibm'i de satin aldi birkac ay once 22 milyar dolara. (ibm olmayabilir, tam hatirlayamamis olabilirim duzeltin)

ibm'lede benzer anlasmalar icine girmisti microsoft. nokia'yi da alacak demistim o zaman (belki forumda konusmusuzdur da hep beraber) neyse umarim satis durumu soz konusu olursa nokia kalitesinden odun vermeden devam eder.

ve umarim satisi yapilacaksa satilmadan evvel meego, maemo ve symbian'in kaynak kodlarini acarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...