papakudioflu
Emekli Yönetici
bazı nokia kullanıcıları akıllanmayıp wp almaya devam ettiler mantığım almıyo
sen akıllısın ya yetersin herkese
symbian alarak hata yaptık zaten ikinci bi hatayı niye yapalım nokıa surum surum surunuyo durum ortada 1 yıl gerekti ama bu istediğimde oldu sonunda ohhh
Nokianın süründüğü yok da sen sürünsün diye baya sürünüyorsun.
ben forumda kıyaslamalarda lumiaları defalarca kez önerdim fanlık yapmam süründüğüm falan yok
konunun lumia ile alakası yok ki. Nokia sadece lumia üretmiyor. Asha serisi,lumia serisi,Nokia-Siemens Network,Google,Apple.Microsoft ve daha nicesi gibi dev şirketlerden aldığı patent ücretleri. Yani senin anlayacağın Nokia'ya bişey olmaz biz kendimize bakalım. Nokia'nın onda biri kadar bir teknoloji şirketimiz yok.
Nokia hala en şık en sağlam ve en güzel kameralı telefonları üreten marka.umarım bundan sonrada gelişerek devam eder.nokia gibi bir markanın olması biz kullanıcıların kesinlikle yararınadır.
Ben öyle düşünmüyorum.eğer kişi aldığı cihazı tanıyorsa ve beklentilerine uygun cihaz aldıysa memnun kalır.ben n8 i ilk çıktığı zamanlarda almıştım ve hala severek kullanıyorum.öyleki geçenlerde(26.05.2013)s3 aldım(konusunuda açmıştım)ama memnun olmadım ve eşime verdim.ama ben o cihazı alırken popularitesine kandım.bundan sonraki alacağım cihaz büyük ihtimalle nokia lumia olacaktır.symbian^3 alarak zararımıza oldu inşallah yararımıza olur bundan sonra
Ben öyle düşünmüyorum.eğer kişi aldığı cihazı tanıyorsa ve beklentilerine uygun cihaz aldıysa memnun kalır.ben n8 i ilk çıktığı zamanlarda almıştım ve hala severek kullanıyorum.öyleki geçenlerde(26.05.2013)s3 aldım(konusunuda açmıştım)ama memnun olmadım ve eşime verdim.ama ben o cihazı alırken popularitesine kandım.bundan sonraki alacağım cihaz büyük ihtimalle nokia lumia olacaktır.
koskoca moderatör nokia yancılığı yaparak polemiğe giriyo o.O
Niye adroid yanlıları konuyu basınca haberin doğrusunu sunmak yancılık oluyorsa siz tarafsız olamıyorsunuz demektir.koskoca moderatör nokia yancılığı yaparak polemiğe giriyo o.O
koskoca moderatör nokia yancılığı yaparak polemiğe giriyo o.O
Androide gectim ayni sey ama oyun+uygulama var stabilite 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?