Gs Store'dan tişört aldım. Bi bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Gs Store'dan tişört aldım. Bi bakar mısınız?
Selamın Aleyküm arkadaşlar. Sevgilimin Galatasaray Forması alırsan Galatasaray'lı olurum demesi üzerine GS STORE'dan tişört aldım ikimize birer tane. Kargo dahil 54,8 TL tuttu ücreti. Önce 50 Lira yatırdım banka 4,50 Lira kesti hesaba 40,50 Lira aktarıldı. Sonra 15 Lira yatırdım Hesaba 10,50 Lira aktarıldı. Toplamda 55 Lira geçti Gs Store hesabına. Ödeme bildirimi yaptım, 2 gün oldu hala onaylanmadı. Parça parça olduğu için sıkıntı olabilir mi? Yoksa hafta sonu çalışmıyorlar mı? Beni bi aydınlatırsanız sevinirim malum 65 Lira para güme gitmesin :) Şimdiden teşekkürler.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Selamın Aleyküm arkadaşlar. Sevgilimin Galatasaray Forması alırsan Galatasaray'lı olurum demesi üzerine GS STORE'dan tişört aldım ikimize birer tane. Kargo dahil 54,8 TL tuttu ücreti. Önce 50 Lira yatırdım banka 4,50 Lira kesti hesaba 40,50 Lira aktarıldı. Sonra 15 Lira yatırdım Hesaba 10,50 Lira aktarıldı. Toplamda 55 Lira geçti Gs Store hesabına. Ödeme bildirimi yaptım, 2 gün oldu hala onaylanmadı. Parça parça olduğu için sıkıntı olabilir mi? Yoksa hafta sonu çalışmıyorlar mı? Beni bi aydınlatırsanız sevinirim malum 65 Lira para güme gitmesin :) Şimdiden teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla hafta sonu çalışmıyor

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sıkıntı hafta sonu kargoların çalışmaması ile ilgili, salı günü elinize ulaşacaktır.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OnurErtas
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Hayır, çünkü havale isminiz aynı.
Peki teşekkür ederim. Son bir sorum olucak. Ben İş bankasından havale ettim parayı yaşım 17 o anda abim vardı yanımda onun TC ve İsmiyle havale ettim 2 havale işlemindede. Sitede Ödeme bildirimi yaparken TC ve İsim olarak abimin ismini belirttim. Bundan dolayı bi sıkıntı çıkar mı acaba?

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Peki teşekkür ederim. Son bir sorum olucak. Ben İş bankasından havale ettim parayı yaşım 17 o anda abim vardı yanımda onun TC ve İsmiyle havale ettim 2 havale işlemindede. Sitede Ödeme bildirimi yaparken TC ve İsim olarak abimin ismini belirttim. Bundan dolayı bi sıkıntı çıkar mı acaba?

Sorun olmaz :)

• Beğen
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. En fazla abin alır, hatta onun ismine havale yapıp kargoyu. Kendi ismine kayıt edebilirsin diye biliyorum.

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...