[Gritsulyak] Battery Bars v1.00(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Gritsulyak] Battery Bars v1.00(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
[Gritsulyak] Battery Bars v1.0 S60v5/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA [noss_bar]

Batarya oranını gösteren widget destekli uygulamadır. Renk uyarı sistemi mevcuttur. renk oranlarını yüzdelerini ayarlayabilirsiniz. Orjinal simgeleri değiştirildi. Ana menü simgesi ve widgetlerdeki batarya sade simgeler yerine daha modern simgeler eklendi.

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.

Bir beğen butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek tabiki gerçekten beğendiyseniz...​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yakamoz1319, acar3460, korumasiz ve 2 diğerleri

'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

yalnız telefonunun tarihi 11.05.2012 1 gün ileride :ehe

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

yalnız telefonunun tarihi 11.05.2012 1 gün ileride :ehe

Rica ederim harbiden 1 gün ilerde dün süresi geçmiş sertfika olayı vardı onun için tariih ve saatle oynamıştım heralde o zaman hatalı girdim ne farkeder bea ha biir gün ileri ha bir gün geri

'Sefer

'Sefer

Üye
Rica ederim harbiden 1 gün ilerde dün süresi geçmiş sertfika olayı vardı onun için tariih ve saatle oynamıştım heralde o zaman hatalı girdim ne farkeder bea ha biir gün ileri ha bir gün geri

bize geri dön levent 10 mayısa geri dön :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) :)

marist

marist

Üye
Tşk Ederim. ELLerin Dert Görmesin.

larten123

larten123

Üye
:alkis

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullanın

tempestshine

tempestshine

Üye

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

atakan25

atakan25

Üye
teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

behzat

behzat

Üye
tesekürler elleriniz dert görmesin
sanki batarya tüketimini arttırdı
gibi geldi bana

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekürler elleriniz dert görmesin
sanki batarya tüketimini arttırdı
gibi geldi bana

Öyle bir özelliği yok diye biliyorum sadece gösterge den ibaret tasarruf saylayan batary exender var onu kullanabilirsin

tahaucar1

Üye
teşekkürler :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bilge_adam

bilge_adam

Üye
noss_bar kardeş öncelikle ellerine sağlık Kardeşim. Dostum senden bir ricam olacak bu bazı programların sertifika hatası vermesi üzerine sertifika atarak programı kullanıyorsun ya o progrm Binpda mi kardeşim. Ben bu Binpda kullanıyorum kardeşim. Sertifika atıyorum. Daha sonra sertifika attığım programların bazıları güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumali program yüklenemez. Diye bir yazı çıkıyor ve yükleyemiyorum nasıl yapacağım kardeşim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
noss_bar kardeş öncelikle ellerine sağlık Kardeşim. Dostum senden bir ricam olacak bu bazı programların sertifika hatası vermesi üzerine sertifika atarak programı kullanıyorsun ya o progrm Binpda mi kardeşim. Ben bu Binpda kullanıyorum kardeşim. Sertifika atıyorum. Daha sonra sertifika attığım programların bazıları güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumali program yüklenemez. Diye bir yazı çıkıyor ve yükleyemiyorum nasıl yapacağım kardeşim

sertfika olayı eskidendi o dediklerin artık geçersiz kendi imei adına sertifika alabilirsin bu işi yapan çin siteleri mevcut ama tavsiye etmiyorum en kolay yolu telefonunu hacklemelisin bir kaç küçük işlem ve bir uygulama ile telefonundaki sertifikaları denetleyen sistemi devre dışı bırakıyorsun ve artık istediğin uygulamayı yüklüyorsun sertifikaya gerek yok ok sitemizde mevcut hack konuları Belle refresh hangisini kullanıyorsan ona göre bak bu konulara

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-3-anna-belle-refresh-s60v5-s60v3-548312.html

volkanik38

volkanik38

Üye

Üst Alt