Gri Samsung D500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperkaan55

Üye
    Konu Sahibi
Gri Samsung D500
arkadaslar bende samsung d500 var ben bunu grı yapabılırmıyım?Böyle bir ımkanım varmı?ayrıca eğer varsa gri d500'ün resımlerını yollarmısınız

ChatKing

Üye

Biz bi' arkadaşıma sıfırını gri almak istiyoruz ama bulamıyoruz bulabilceğimiz biyer bilen var mı ?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben Türkiye'de grisine hiç rastlamadım

RockFord Fosgate

Üye
bızım okulda bı bebede wardı!!!hatta ılk cıktıgında almıstı!!!bende ıncelemıstım bende 6630 wardı o zmn karsılastırmıstım fln....cok kotu bence sıyahı cok daha ıyı duruyo!!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gittigidiyorda oluyor ara sıra ama sıfır değil maalesef..

RockFord Fosgate

Üye
'0' kaldımı d500 ya???uretılıyomu yanı???d600 cıktı d510 cıktı...

ibonline

ibonline

Üye
hic görmedim sadece siyahını gördüm bu telefonun

serqahn

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 18 2006, 12&#58;12 AM) [post=280970]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
&#39;0&#39; kaldımı d500 ya???uretılıyomu yanı???d600 cıktı d510 cıktı...
[/b][/quote]

hocam d510 lafını duyunca hemen soriim dedim. satışa sunuldu dedin ama ben ankaradayım we hala bi yerd göremedim. bi yardımcı olursan sewinirim

kikaksk

kikaksk

Üye
d500 gri sadece ingilterede vadofone uretilmiş ben gördüm türkiyede yok u an olsa bile yurt dısı olanı var ...benım arkadaşıma ingiltereden gri d500 gelmişte ona sordum bana böle dedi...

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Gri samsung d500 değil şu an kadar hiç samsund telefon kullanmadım merak ediyorum.......
Ama güzel telefona benziyoooo

Shadowman07

Shadowman07

Üye
grisni gördüm baya güzel yani en az siyahı kadar güzel.. sıfırı vardı bi ara burda ama artık göremiyorum..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hmm ben hiç sıfır görmemiştim..

amina

Üye
çok güzel olur kardeşim buyur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...