gREENP0Sİ0N jailbreak bekleyenler BİLGİLENDİRME

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
gREENP0Sİ0N jailbreak bekleyenler BİLGİLENDİRME
greenposion jailbreakı bekleyen arkadaşlar....
GREENP0Sİ0N
1-GREENPOSİON sadece jailbreak aracıdır greenposion ile unlock yapılamaz
2-GreenPois0n daha önceki nesil olan iPhone 3GS, iPod Touch 3G gibi cihazları desteklememektedir.
3-GreenPois0n iOS 4.1′i ve iOS 3.2.2′yi UNTETHERED jailbreak yapabilecektir
4- greenposion ile jailbreak yapılan cihazlar basebandları 01.59 ise unlock YAPABİLECEKLER
5-greenposion ile jailbreak yapılan cihazların basebandları 02.** ise unlock YAPAMAYACAKLAR unlock için beklemek zorundalar
6-greenposion ile baseband düşmemektedir cihazların basebandları neyse greenposion ile jailbreak yapılsa bile baseband yine aynı kalacaktır
7-SHAtter, Apple’ın A4 çipini kullanan iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G ve Apple TV 2G cihazlarında kullanılacaktır

DİKKATT: GREENPOSİON ve LİMERA1N ile jailbreak yapacak arkadaşlar şu anda limera1n jailbreak çıktı greenposion ise bugün yayınlanacak tam keşif yapmadan tam incelemeden cihazlarınızı ios 4.1 e yükseltmeyin şu ana kadar yükselten arkadaşlar acele etmesinler iki çeşit jailbreak çıktı cihazlarınıza uyumlu olan jailbreakı kullanın cihazlarda hasarlara neden olabilir..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N dysun arkadsim sen 3gs 4.1 de bnla jb yplck yplmysa srmsi ayp 3gs nlck 3gs hAlldlmden 4 e mi gccklrni snysn sen

cmlkrc

cmlkrc

Üye
limera1n ile oldu ama unlock nasıl yapcam

--------------- Ekleme ---------------

birde telefon ingilizce oldu yaaa nasıl türkçeye dönerim ??

--------------- Ekleme ---------------

ayarlardan Türkçe yaptım ya unlock ne olacak ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
unlock için bekleyeceğiz arkadaşlar.bir daha bir üst versiyon için unlock çıkmadığı sürece yüklemeyeceğim.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
N dysun arkadsim sen 3gs 4.1 de bnla jb yplck yplmysa srmsi ayp 3gs nlck 3gs hAlldlmden 4 e mi gccklrni snysn sen

arkadaşım ben demiyorum bu işi yapan adamlar diyor limera1n çıktı belki ona uyumludur cihazın snowbreze var belki ona uyumlu sonuçta çıkacak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben demiyorum bu işi yapan adamlar diyor limera1n çıktı belki ona uyumludur cihazın snowbreze var belki ona uyumlu sonuçta çıkacak
limera1n yeni bootromm 3gs yi de kapsıyormuş bi dene

sezbatu

Üye
nadir kardeşim teli yeni aldım ama acemisiyim size bir iki sorum olacak
unlock ne demek benim cihazım türkcell garantili
itunes yüklemeden bu jailbreak olayını ve program ve oyun aktarmayı yapamam mı ( başka bir program la )
bende ki iphone 3g 8gb sürüm 4.1 (8B117)
benim cihaz için jailbreak çıkmadımı
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nadir kardeşim teli yeni aldım ama acemisiyim size bir iki sorum olacak
unlock ne demek benim cihazım türkcell garantili
itunes yüklemeden bu jailbreak olayını ve program ve oyun aktarmayı yapamam mı ( başka bir program la )
bende ki iphone 3g 8gb sürüm 4.1 (8B117)
benim cihaz için jailbreak çıkmadımı
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
yurtdışından gelen cihazların bazısı alındığı yerden başka ülkelerde telefon olarak kullanılamaz.bunu kırmak için program gerekir ki telefon olarak kullanılsın buna unlock denir.senin telde böyle bir sorun yok.itunes olmadan iphone ile ilgili hiçbirşey yapamazsın.başka bir konuda anlatılıyor çıkmaz olur mu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
greenpois0n konuları şimdilik beklesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt