senin telde cm rom var mı Gecen vardı, simdi orjinale dondum :)
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi noss_bar' Alıntı: senin telde cm rom var mı Genişletmek için tıkla ... Gecen vardı, simdi orjinale dondum
noss_bar' Alıntı: senin telde cm rom var mı Genişletmek için tıkla ... Gecen vardı, simdi orjinale dondum
noss_bar Emekli Yönetici neden kine cm rom gibisi var mı ben bile tel alıcam araşttırıyorum cm desteği var mı diye
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi noss_bar' Alıntı: neden kine cm rom gibisi var mı ben bile tel alıcam araşttırıyorum cm desteği var mı diye Genişletmek için tıkla ... S vıew calısmıyordu, birde şarj tutmuyor telefon, o yüzden orjınale döndüm xposed ile idare etcez artık
noss_bar' Alıntı: neden kine cm rom gibisi var mı ben bile tel alıcam araşttırıyorum cm desteği var mı diye Genişletmek için tıkla ... S vıew calısmıyordu, birde şarj tutmuyor telefon, o yüzden orjınale döndüm xposed ile idare etcez artık
noss_bar Emekli Yönetici Sondan bir önceki hali yarın akşam biter Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
bozkurtlu85 Üye son arananlardan mesajlari kaldirabiliyo muyuz bunda bir de ayarlar arka planini nasil degistiyoruz onu da bulamadim?
son arananlardan mesajlari kaldirabiliyo muyuz bunda bir de ayarlar arka planini nasil degistiyoruz onu da bulamadim?