noss_bar
Emekli Yönetici
Çevirisi devam ediyor...
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Senin cm tema olayına baktım uygulamayı hiç ellemeden ayıklayıp topluyorum 4.0.4 te çalışıyor ama 4.4.2 de dediğin gibi xposed açılmıyor sanırım sorunları var güncelleme gerekiyor ama hk tema ondan çok daha güzel çünkü cm temalarını olduğu gibi görebiliyor temaları düzenlemek kod eklemek gerekmiyor tavsiye ederim
Senin cm tema olayına baktım uygulamayı hiç ellemeden ayıklayıp topluyorum 4.0.4 te çalışıyor ama 4.4.2 de dediğin gibi xposed açılmıyor sanırım sorunları var güncelleme gerekiyor ama hk tema ondan çok daha güzel çünkü cm temalarını olduğu gibi görebiliyor temaları düzenlemek kod eklemek gerekmiyor tavsiye ederim
Yok dostum banamısın demiyor cm10 ve 11 tema yükledim ikisinide görmüyortemaları yükle ondan sonra hktheme yükle görür daha sonra Ayarlardan 3 sekmeli menü kullan seç ondan sonra giriş ekranında yenile butonu çıkıyor sonraki yüklediğin temalarda yenile yapman yeterli
Hangileri denedin Bir iki tane link ver deniyimcm11 görmüyor zaten de 10.2 görmüyor mu ben denedim 5 6 tema hepsini gördü ilginç

Güzel uygulama ama büyük gene de çevirisi için el atıyorum çok sağlam bir temizlik ve çeviri istiyor

aynı dil dosyaları değil mi boşa uğraşma![]()

destek yapmak istersen dil dosyasını göndereyim 1000 satır var 0 ile 500 arası biri yapar 500 ile 1000 arası biri yapar oda tam 500 satır değil arada çok az yabancı kelimeler var

Hangileri denedin Bir iki tane link ver deniyim![]()
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende birkaç simge değişiyor sadecebende pc de denedim bayağı değişikşik oluyor sadece menüdeki uygulama simgeleri değişmiyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız