GravityBox [KitKat] v3.4.2 Unlocked (Xposed)

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Çevirisi devam ediyor...

Ekli dosyalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Senin cm tema olayına baktım uygulamayı hiç ellemeden ayıklayıp topluyorum 4.0.4 te çalışıyor ama 4.4.2 de dediğin gibi xposed açılmıyor sanırım sorunları var güncelleme gerekiyor ama hk tema ondan çok daha güzel çünkü cm temalarını olduğu gibi görebiliyor temaları düzenlemek kod eklemek gerekmiyor tavsiye ederim

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Senin cm tema olayına baktım uygulamayı hiç ellemeden ayıklayıp topluyorum 4.0.4 te çalışıyor ama 4.4.2 de dediğin gibi xposed açılmıyor sanırım sorunları var güncelleme gerekiyor ama hk tema ondan çok daha güzel çünkü cm temalarını olduğu gibi görebiliyor temaları düzenlemek kod eklemek gerekmiyor tavsiye ederim

Tamam dostum bi bakayım olmazsa konusunuda açarım :)

Levent bende cm temalarını görmüyor, sadece app secersem görüyor ondada apktool'a yonlendiriyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
temaları yükle ondan sonra hktheme yükle görür daha sonra Ayarlardan 3 sekmeli menü kullan seç ondan sonra giriş ekranında yenile butonu çıkıyor sonraki yüklediğin temalarda yenile yapman yeterli

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
temaları yükle ondan sonra hktheme yükle görür daha sonra Ayarlardan 3 sekmeli menü kullan seç ondan sonra giriş ekranında yenile butonu çıkıyor sonraki yüklediğin temalarda yenile yapman yeterli
Yok dostum banamısın demiyor cm10 ve 11 tema yükledim ikisinide görmüyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
cm11 görmüyor zaten de 10.2 görmüyor mu ben denedim 5 6 tema hepsini gördü ilginç

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
mobilim Akşama eve gidince atarım malum hala nokia 701 var bende :)

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
aynı dil dosyaları değil mi boşa uğraşma :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
destek yapmak istersen dil dosyasını göndereyim 1000 satır var 0 ile 500 arası biri yapar 500 ile 1000 arası biri yapar oda tam 500 satır değil arada çok az yabancı kelimeler var

SHS

SHS

Üye
destek yapmak istersen dil dosyasını göndereyim 1000 satır var 0 ile 500 arası biri yapar 500 ile 1000 arası biri yapar oda tam 500 satır değil arada çok az yabancı kelimeler var

Uyar bana :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Çevirilerde translante kullan veya kullanma önemli değil illa orjinalin türkçe karşılığıda olacak diye de bir şart yok önemli olan o işlevi en iyi şekilde ifade eden kelimeleri yazmaktır

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bende 3.4.6 da summary satırlarını kaldırdım onları çevirmesende olur zaman kaybı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Benim marketten indirdiklerimi niye görmüyor acaba :)
Bu arada bu temalar hiçbirşey degistirmiyor bir iki ufak degidiklik oluyor, en iyisi cm romu ile kullanmak, cm de oldugu gibi değişim oluyor :)

Birde dark fire olan bende görmedi.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bende pc de denedim bayağı değişikşik oluyor sadece menüdeki uygulama simgeleri değişmiyor

Ekli dosyalar

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bende pc de denedim bayağı değişikşik oluyor sadece menüdeki uygulama simgeleri değişmiyor

Bende birkaç simge değişiyor sadece :(
Sms, dialer filan degismiyor, arka planda degismiyor yani göze gelecek bir değişiklik olmuyor :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
senin telde cm rom var mı

• Beğen