Gravity Screen Pro - On/Off v1.78.8 - Kilit tuşuna basmaktan kurtulun

Sponsorlu Bağlantılar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gravity Screen Pro - On/Off v1.78.8 - Kilit tuşuna basmaktan kurtulun
Uygulama, telefonunuzun üzerindeki sensörü kullanarak yönünü takip eder. Telefonunuzun açısı değiştiğinde uygulama devreye girer ve duruma göre ekranınızı uyandırır veya kapatır. Hiçbir tuşa basmanız gerekmez. Kilit tuşuna basmayı sevmeyenler için bire bir uygulama. Ayrıca uygulamayı telefonunuzdan kaldırmak için uygulama içerisinde yer alan "Uninstall" seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
Ayrıntılı bir anlatım yapabilir misin.

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
Dede kurdum programı da çalışmıyor anlamadım hiçbir tepki yok

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
  • Beğen
Tepkiler: xavxmaxi ve yaren_dede

seyits

Üye
Tşk. Ama Türkçesi yok mu acaba.
Ben bu uygulamayı türkçeleştirmiştim. İsteyenler için türkçesi:): Gravity Screen Pro Türkçe v1.78.2 [APK] - MaxiCep
Aa :) turkcelestirmissiniz. Çok faydalı bir uygulama Sağol dostum.
Ben bu uygulamayı türkçeleştirmiştim. İsteyenler için türkçesi:): Gravity Screen Pro Türkçe v1.78.2 [APK] - MaxiCep
Murteza dostum sana zahmet shake screen on off pro uygulamasını da turkcelestirebilir misin iz

mürteza16

mürteza16

Üye
Tşk. Ama Türkçesi yok mu acaba.
Aa :) turkcelestirmissiniz. Çok faydalı bir uygulama Sağol dostum.
Murteza dostum sana zahmet shake screen on off pro uygulamasını da turkcelestirebilir misin iz
Link verirsen elbette türkçeleştiririm. :)

seyits

Üye
Google playda hem free hem de pro sürümü var. ismi ( shake screen on off pro ) blackmart ile pro sürümünü indirdim ben ama ingilizce. Kısa bir uygulama,türkçeleştirmesi uzun sürmez sanırım.çok güzel ve tuşlar için çok faydalı bir uygulama Sana zahmet onu yapabilir mi siniz.

mürteza16

mürteza16

Üye
Google playda hem free hem de pro sürümü var. ismi ( shake screen on off pro ) blackmart ile pro sürümünü indirdim ben ama ingilizce. Kısa bir uygulama,türkçeleştirmesi uzun sürmez sanırım.çok güzel ve tuşlar için çok faydalı bir uygulama Sana zahmet onu yapabilir mi siniz.
İndirdiğin uygulamayı appsaver ile yedekle (Google Playde ücretsiz). Daha sonra qfs.mobi ye upload et. Linki buraya yapıştır. Bende indirip türkçeleştireyim. :)

seyits

Üye
Onu yapamadım ama google play link

mürteza16

mürteza16

Üye
Qfs mobi dosyayi seciyorum ama

Link yaptim sana zahmet dostum
Çeviriye başladım. 1 hafta içinde biter. :)Kardeş verdiğin apk sorunlu herhalde. Çünkü lisans hatası veriyor. Uygulamadan atıyor. :sos

• Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
Pro sürümü ama ben tlf numda kırılmış(yaren dedenin verdigi patch li googleplay uygulamasini kurdum. Shake screen on off pro da ve lisans isteyen tum uygulama larda Lisans sorunu verip kapanmıyor. Onceden senin dedigin gibi shake screen on off pro sürümü uygulamadan disari atiyordu

mürteza16

mürteza16

Üye
Pro sürümü ama ben tlf numda kırılmış(yaren dedenin verdigi patch li googleplay uygulamasini kurdum. Shake screen on off pro da ve lisans isteyen tum uygulama larda Lisans sorunu verip kapanmıyor. Onceden senin dedigin gibi shake screen on off pro sürümü uygulamadan disari atiyordu
Maalesef benim telefon root değil ve patchlı google play yok. Bu yüzden çeviremeyeceğim.

Ya da çeviririm ama test etmeden paylaşırım olur mu?

Üst Alt