gravity klavye normal klavye olsa süper olmazmı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
gravity klavye normal klavye olsa süper olmazmı ??
arkadaslar gravity'nin kullandıgı klavyeyi cfw'ye gömme gibi bi sansımız varmı acaba..acayip rahat bi klavyesi var gravity kullananlar iyi bilir....keske olsa böyle bsey

mstf_l

mstf_l

Üye
aslında operanınkini yapanlar vardı ama :hmmm

JustADreamer

JustADreamer

Üye
iPhone klavyesi işte :) valla olsa süper olur yani gravity de çok rahat :)

alp047

alp047

Üye
evet inşallah bir yapan çıkar kurtuluş abi bir el atsan

aykutozkann

aykutozkann

Üye
operada var ama telefonun kendı klavyesı gibi değil hafif takılmalar oluyor. ama gravity klavye yapısal olarak güzel bu şekilde bir uygulama yapılsa süper olur.. Buradan yetkiliere sesleniyorum :aha:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

• Beğen
Tepkiler: İncİnat, polluxea♪ ve CanKartaL
aosman61

aosman61

Üye
Evet çok iyi olur

aykutozkann

aykutozkann

Üye
swype var nokia betalabs da forumda da eklenmiş ilk başta kullanmak zor geldi ama dikey klavyede ellerinizi hiç bırakmadan yazmak istediğinizi yazabiliyorsunuz. elimle yazsam bu kadar hızlı mesaj yazamam. güzel yapmışlar bence deneyin.

alp047

alp047

Üye
kardeş teşekkürler ama ona benzsede onun gibi kullanışlı değil

uruno

uruno

Üye
Benim anlamadığım türlü türlü uç nokta programlar çıkıyor ama biride şöyle ekranın 3/2 kaplayan kocaman harfleri ve rakamları olan bir klavye çıkarmıyor enteresan.

• Beğen
Tepkiler: Bberkan40 ve aldemirfatih
mcnpl4

mcnpl4

Üye
slide it klavyeyi denediniz mi. ben androidde kullanıyorum isyediğiniiz gibi boyutlsndırabilirsiniz. symbian versiyonu da var

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
dostum swype'dan daha rahat bu ya cok süper varya..ben swype kullanyorum ama ondan rahat bu..keske entegre edilebilse

mcnpl4

mcnpl4

Üye
amesela ne gibi kolaylık sağlıyo boyut mu yoksa işlevsel özellikleri mi var? bende araştırmaya başladım can sıkıntısımdan ilk gözğme çarpan:

----------Eklendi @ 19:47:47 ---------- Yazıldı @ 19:41:53 ----------

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
amesela ne gibi kolaylık sağlıyo boyut mu yoksa işlevsel özellikleri mi var? bende araştırmaya başladım can sıkıntısımdan ilk gözğme çarpan:

----------Eklendi @ 19:47:47 ---------- Yazıldı @ 19:41:53 ----------

Satın alacaktım ama Belle uyumlu değil

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
neyse artık baska bahara :islik

mcnpl4

mcnpl4

Üye
denediniz mi? forumda vardı sankı ücret derdine gşrmeyin eğer deneyip çalışmıyo diyen varsa bişey diyemem

uruno

uruno

Üye
Denedim ama yine küçük yine küçük:(

İncİnat

İncİnat

Üye
çok zor ama olursa bayram olur symbian ın tek nefret ettiğim yanı dikey qwerty klavyesi. çok küçük tuşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt