Grand neo plus root yardim

Sponsorlu Bağlantılar

oqkesh

Üye
    Konu Sahibi
Grand neo plus root yardim
Arkadaslar grand neo plus root yapamyorum yardmci olurmsnz
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin




Her iki dosyayı da indirip winrar veya winzip ile bir klasöre çıkarın.

Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses kısma + home(orta tuş) + güç tuşlarına beraber basıp basılı tutun. Ekrana Samsung logosu gelince güç tuşunu bırakıp diğer tuşlara basmaya devam edin. Biraz sonra ekrana ingilizce yazılar gelecek. Tuşları bırakıp bir kere ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonu Download Mode‘una alacaktır. Telefonu download modundayken usb kablosu ile bilgisayara bağlayın. Sürücülerin yüklenmesini sağlayın.

Odin programını açın. Telefon sürücüleri başarılı şekilde yüklenmiş ve bilgisayar ile bağlantı kurulmuşsa programın ID:COM kutucuğunda bağlanılan com port numarası gözükür.

PDA butonuna tıklayıp indirmiş olduğunuz GenNxt_PreRooted_GT-I9060_BalliBoxer.tar.md5 dosyasını seçin. Start butonu aktifleştiğinde yükleme işlemini başlatmak için Start butonuna tıklayın. Yükleme işlemi bilgisayarınızın hızına bağlı olarak 10 dakikayı bulabilir. İşlem bitene kadar bağlantıyı kesmeyin. İşlem bittiğinde telefon kendini yeniden başlatacaktır. Ayrıca programın sol üst köşesinde PASS yazısı çıkacaktır. Message kısmında setupconnection yazısını gördüyseniz işlem hiç başlamamış demektir. Telefon bataryasını söküp geri takın ve baştan başlayın.

İşlem başarıyla bittiğinde telefon menüsünde Supersu uygulamasını göreceksiniz. Uygulama güncelleme isterse güncelleyin. Yüklediğimiz bu rootlu yazılımda kısıtlı dil seçenekleri mevcuttur.Eeğer istediğiniz dil mevcut değilse Google Play Store’dan Morelocale 2 uygualamasını indirip dil ekleyebilirsiniz.
 
sahan68

sahan68

Üye
Ayni sorun bendede var ama ben pc kullanmadan direk telwfondan yapmak istiyorum cunku pc kullanma gibi bi imkanyok yardimci olabilirmisiniz
 


Üst Alt