Grafik çalışmam hakkındaki yorumlarınız - Lütfen acil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Grafik çalışmam hakkındaki yorumlarınız - Lütfen acil!
Okulun bu yılki çıkaracağı derginin kapağını tasarlama görevini ben üslendim. Piri Reis ile ilgili olsun dendi vede bana anlatıldığı gibi yaptım. Nasıl olmuş? Lütfen yorumlarınızla bana yardımcı olun :)

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
çok iyi olmuş laaaaaaaaoaoaoaaaaaaaaaa

doctorrr

doctorrr

Üye
Güzel olmuş fikrimce

Samet.25

Guzel olmus kardelen yazisi sakalin altinda olsa piri reis yukarda olsa guzel duru gibi guzel bu yanlis anlama bide oyle bak istersen fikir sadece

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Kayahan14

Kayahan14

Üye
İdare eder fena değil

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
İdare eder fena değil

fena değil fakat daha iyi olması için napılabilir?

- - - Eklendi - - -

Guzel olmus kardelen yazisi sakalin altinda olsa piri reis yukarda olsa guzel duru gibi guzel bu yanlis anlama bide oyle bak istersen fikir sadece

yani başlığı aşaya çekmek.. yaparım ama okulun dergilerinin geçmişteki sayılarının hepsinde başlık üstte. gelenekleri daha fazla bozmak istemem çünkü bu tasarım diğerlerinden çok daha farklı.. yinede fikrin için sağol :)

60Samet09

60Samet09

Üye
iyiyle kötü arasında

Samet.25

- - - Eklendi - - -

yani başlığı aşaya çekmek.. yaparım ama okulun dergilerinin geçmişteki sayılarının hepsinde başlık üstte. gelenekleri daha fazla bozmak istemem çünkü bu tasarım diğerlerinden çok daha farklı.. yinede fikrin için sağol :)

Bazen tabulari yikmak lazim yenilikci dusunce

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
İyi. Yazının arkaplanını 1cm kalınlığında çerçeve olarak kullanırsan biraz daha iyi olabilir.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ben okuyamıyorem

- - - Eklendi - - -

ben bunu arkadaşıma yazacaktım

- - - Eklendi - - -

gizemli şeyler oluyoor :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
Kadir bey hocam'a selam :ehe

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
  • Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye

- - - Eklendi - - -

çok sade kardelen yazısı bence ortalanmalı yazı arkaplanı farklı bi renk ama aşağıdakilerle uyumlu tabi bunlar benim görüşlerim

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

O kadar da küçük değil? :hmmm

abi nettin yani stil yapcanda.. yani sanki yazını okutmamak için elinden geleni yapmışsın gibi bir hava veriyor :blink: belki mobilde büyük gözüküyordur la.. bide ekran hd olsa yandık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt