Gps'siz Gprs'siz İnternet'siz jarlı çalışan bir nabigasyon programı varmı yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

camoluk_94

Üye
    Konu Sahibi
Gps'siz Gprs'siz İnternet'siz jarlı çalışan bir nabigasyon programı varmı yardım edin
bende Nokia 2600 Classıc varda gps siz gprs siz internet siz jarlı nabigayon programı varmı aca yardım edermisiniz :hmmm :bilmm ??????????

• Beğen
Tepkiler: KaranlıƘ Ƈoƈuq ve alixkandemir

rapman

rapman

Üye
zannetmiyorum.

ersans

ersans

Üye
böyle bişey olamaz (gprs olmuyacak gps olmuyacak bide .jar olucak)
ama illa kullanmak istiyorsan google maps var java sürümü internet bağlantısı ile onu kullanabilirsin

petrucci82

petrucci82

Üye
çok şey istemiyor musun sence de

cemee61

cemee61

Üye
böyle bişey olamaz (gprs olmuyacak gps olmuyacak bide .jar olucak)
ama illa kullanmak istiyorsan google maps var java sürümü internet bağlantısı ile onu kullanabilirsin

katiliyorum. bence senin icin en iyisi google maps. ama azcik kontorlere kiyacaksin arkadasim yada paraya kiyip telefon alacaksin. bir alternatif daha var cepharita diye bir uygulama var (gpssiz gprssiz bir harita uygulamasi) ama pek detayli oldugunu zannetmiyorum yada kendin cok ayrintili bir harita bulup fotografa bakar gibi bakacaksin ona:D

kur

kur

Üye
Internet olmadan olmaz sanirim:
alttakiler internet bagli calisiyor;
1-Burdan google map indir ;kur gps olmadan navigasyon olayi bu;

2-http://www.findme.lv/english/index.html
jar dosyasi olan benzer bi navigasyon..

camoluk_94

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

bunu buldum ama çok pahalı :(

bunu buldum ama çok pahalı :(

illegend66

illegend66

Üye
Gpssiz navigasyon programı olsa adı navigasyon programı olmaz, navigasyon=gps

alixkandemir

Üye
bende Nokia 2600 Classıc varda gps siz gprs siz internet siz jarlı nabigayon programı varmı aca yardım edermisiniz :hmmm :bilmm ??????????

:sahan:konu başlığı bi kere sakat
gprs olmadan gps olmadan datayı nereden almayı düşünüyorsun.?:oha2:
birde Türkçe kurallarına dikkat etmeni istiyorum senden
jarlı nabigasyon programı yoktur.:anlas:
:megafon:Olsa bile java tabanlı navigasyon programı vardır.:birak:
:nono::nono::nono: :off: :off: :off: :sopa: :sopa: :sopa:
:konus:

SalihB

Üye
Hepiniz sallıyorsunuz arkadaş gps'siz, yani yer bilgisini uydudan alan ve haritası telefona yüklenen java programı istemiş. Sanırım az önce böyle bir program gördüm fakat internet kullanıyor mu bilmiyorum. Google maps de GPS'siz yer tespiti yapıyor ama pek sağlıklı değil ve java için şuanki navigasyon desteklemiyor. Wetravel var ama onda da baz istasyonundan tespit etme yok, yine de yol tarifi alınabiliyordur belki, bir dene derim.

konyarapp

Üye
arkadaşım gps internetsiz olsa senin hangi enlemde boylamda oldugunu koordinatlarını bilemeyecegi için çalışmayacaktır.Google earth bile internetle çalışıyor :D internetsiz çalışmıyor saygılar ;)

Godfather

Godfather

Üye
İstediğin kadar ara bulamazsın... Ve ayrıca "nabigasyon" değil navigasyon ;)

SalihB

Üye
Benim bildiğim böyle bir program yok, ama demek istediğim, imkansız değil. WeTravel ile Google Maps'in baz istasyonundan konum hizmeti birleştirilirse olabilir mesela.

metin110

Üye
internet ve gps olmadan kullanabileceğin bir harita programı var.fakat biraz zahmetli.aynı zamanda eğer gps desteğin carsa o şekilde de kullanabilirsin. mgmaps java tabanlı bir yazılım.temeli google maps ile aynı tek farkı basit kendi haritalarını kendin olışturup bir yazılım ile entegre ettikten sonra kullanabiliyorsun.eğer istersen sadece türkiye haritasını sade yollarını seçerek kendi haritanı oluşturursan fazla yer kaplamaz tahminimce.fakat resimleride atmaya kalkarsa biraz sıkıntı yaratabilir.sana kolay gelsin..ben bir deneme yapıp sana gerekli bilgileri vermeye çalışacağım.

arkadaşım ben denedim ve gayet başarılı bir şekilde oldu.nasıl hazılanacağını bir sitede anlatmışlar detaylı olarak.googla şunu yazarsan o site karşına çıkacaktır.''HARITALAR ARTIK W810'i DE''.burada site ismi verip reklam yapmak istemiyorum.arkdaş basit bir dille anlatmış.kolaylıkla yapabilirsin.yalnız orada harita zoom değerini 12-17 seçmiş arkdaş onu sen 1-12 yaparsan tüm türkiye haritasını çok kısa bir sürede oluşturabilirsin.birde program açıp dönüşüme başlamadan max paralel downloads değerini 6 ve üzeri yaparsan indirme hızın yükselecektir.saygılar..

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
bluetoothla çalışan var nasıl çalışır bilimiyorum

sen bu hayattan çok şey istiyosun ama :ehe

konyarapp

Üye
Arkadaşım çok şey istiyorsun.Böyle birşey olması çok zor :S Hiçbir baglantı olmadan senin dünya üzerindeki koordinatlarını uydu olmadan nasıl bileceksin?Saçma bir konu olmuş.Zaten çok az kontör yiyor ovi maps.Fazla bir ücret almıyor oparatörüm =) ....

nudalya

Üye
teşekkürler

namsoy

namsoy

Üye
var telefonun hattını çıkardın mı bile navigasyon olarak kullana biliyorsun da modelini bilmiyorum birin de görmüştüm

iblogo

Üye
hemde nabigasyon olacak navigasyon olsa neyse yaaaav

Üst Alt