internet ve gps olmadan kullanabileceğin bir harita programı var.fakat biraz zahmetli.aynı zamanda eğer gps desteğin carsa o şekilde de kullanabilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mgmaps java tabanlı bir yazılım.temeli google maps ile aynı tek farkı basit kendi haritalarını kendin olışturup bir yazılım ile entegre ettikten sonra kullanabiliyorsun.eğer istersen sadece türkiye haritasını sade yollarını seçerek kendi haritanı oluşturursan fazla yer kaplamaz tahminimce.fakat resimleride atmaya kalkarsa biraz sıkıntı yaratabilir.sana kolay gelsin..ben bir deneme yapıp sana gerekli bilgileri vermeye çalışacağım.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım ben denedim ve gayet başarılı bir şekilde oldu.nasıl hazılanacağını bir sitede anlatmışlar detaylı olarak.googla şunu yazarsan o site karşına çıkacaktır.''
HARITALAR ARTIK W810'i DE''.burada site ismi verip reklam yapmak istemiyorum.arkdaş basit bir dille anlatmış.kolaylıkla yapabilirsin.yalnız orada harita zoom değerini 12-17 seçmiş arkdaş onu sen 1-12 yaparsan tüm türkiye haritasını çok kısa bir sürede oluşturabilirsin.birde program açıp dönüşüme başlamadan max paralel downloads değerini 6 ve üzeri yaparsan indirme hızın yükselecektir.saygılar..