gps uydulari guclendirme yardim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat068

Üye
    Konu Sahibi
gps uydulari guclendirme yardim!!!
arkadaslar benim lg optumus black p 970
var uydulari cok gec buluyor bunu guclendirmek icin bir formul
varmi ustatlar yardiminizi bekliyorum

- - - Eklendi - - -

guncel

hotlock

hotlock

Üye
farklı navigasyon yazılımlarını deneyeblrsn.

catay95

catay95

Üye

Uyduların bulunmasını çabuklaştırıyor. Gps kullanmadan önce bu programı bir açın. Gps assistance data downloaded dedikten sonra hız artacak.Sonra eger kullanıyorsanız navigasyonu açın ve gpsi bulması kolaylaşacaktır

mancukya

Üye
Navigasyon ile alakasi yok Lg tellerinde Galaxy S1 deki kalitesiz Gps ciplerini kullaniyor.
Lg teller icin baseband degisimi fayda eder onun haricinda rootladinsa gpsaids yada Fasterfix fayda saglar.
Fasterfix ile ntp serveri nereden olduguna bagli olarak asya yada avrupaya al uydulari taramasinda.

ferhat068

Üye
    Konu Sahibi

Uyduların bulunmasını çabuklaştırıyor. Gps kullanmadan önce bu programı bir açın. Gps assistance data downloaded dedikten sonra hız artacak.Sonra eger kullanıyorsanız navigasyonu açın ve gpsi bulması kolaylaşacaktır
ustat tesekiurler denedim programi fazla birsey fark ermedi
uyduya baglaniyor devamli kopmalar oluyor uyduyu kaybediyor

- - - Eklendi - - -

Navigasyon ile alakasi yok Lg tellerinde Galaxy S1 deki kalitesiz Gps ciplerini kullaniyor.
Lg teller icin baseband degisimi fayda eder onun haricinda rootladinsa gpsaids yada Fasterfix fayda saglar.
Fasterfix ile ntp serveri nereden olduguna bagli olarak asya yada avrupaya al uydulari taramasinda.
ustat bu baseband olayi nasil olacak biraz aciklarmisin lutfen
teli rotladiydim guncelleyince rot ozelligi kayboldu
birdaha yapamadim

- - - Eklendi - - -

guncel..

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum Gps uydularını zor buluyor sürekli kopma yaşıyorsan yazılım desteğiyle tam bir sonuç alacağını sanmıyorum çünkü sorun cihazda kullanılan entegre Gps çipinin dünya etrafında dönen Gps uydularını iyi bulamıyor olmasından.