GPS Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ParoNaManyax_X

ParoNaManyax_X

Üye
    Konu Sahibi
GPS Sorunu
Öncelikle merhabalar... Telefonumun gps ve konumlaması daha önce çalışıyordu sorunsuzca... birkaç gün öncesine kadar herşey tıkırındaydı fakat foursquare den yer bildirimi yapmak istediğimdeinternete bağlı olmama rağmen yerimi bulamıyor... aynı hatayı gps den hedef belirlediğimde de bulunduğum konumumu bulamıyor. sorun şu ki hiçbir ayarı değiştirmeme rağmen aynı ayarlarda herşey sorunsuz çalışıyordu. qtweak ve terminal i yükledikten sonra arada sırada çalışmaya başladı sonunda hepten çalışmamaya başladı. Sorunu bir türlü çözemedim. Yabancı sitelerdeki çözüm yollarını denedim ama hiçbiri derdime derman olamadı. Acaba tek kalan yöntemim flashlamakmı acaba?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
gps bulmasında oldukça fazla bekliyorsanız cihazı reboot yapın. birde gps kapalı mekanlarda daha geç çalışıyor veya çalışmayabiliyor. flash atmadan önce biraz daha deneyin örneğin açık bir yerde gps'i test edin, duruma göre aklınıza en uygun olanı yaparsız.

fLuke!

fLuke!

Üye
Mobil şebekeden ve internet bağlantısından arkaplan veri bağlanıtısını açmayı deneyin.Wifi'dan mı bağlanıyorsunuz Operatör netinden mi? :)

ParoNaManyax_X

ParoNaManyax_X

Üye
    Konu Sahibi
gps bulmasında oldukça fazla bekliyorsanız cihazı reboot yapın. birde gps kapalı mekanlarda daha geç çalışıyor veya çalışmayabiliyor. flash atmadan önce biraz daha deneyin örneğin açık bir yerde gps'i test edin, duruma göre aklınıza en uygun olanı yaparsız.

Akla gelebilecek herşeyi denedim sonuç yine aynı...

Mobil şebekeden ve internet bağlantısından arkaplan veri bağlanıtısını açmayı deneyin.Wifi'dan mı bağlanıyorsunuz Operatör netinden mi? :)

Hepsi açık dediğim gbi çalışıyordu fakat ara sıra takılmalar oldu daha sonra hiç çalışmamaya başladı. cihazı bir kere bile elimden düşürmedm yada bi darbe almadı. hem wifiden hemde operatorden denedim sonuç yok maalesef

fLuke!

fLuke!

Üye
Akla gelebilecek herşeyi denedim sonuç yine aynı...

Hepsi açık dediğim gbi çalışıyordu fakat ara sıra takılmalar oldu daha sonra hiç çalışmamaya başladı. cihazı bir kere bile elimden düşürmedm yada bi darbe almadı. hem wifiden hemde operatorden denedim sonuç yok maalesef

Benim de GPS bazen çalışmıyordu.Sonra düzelmişti.Bilmiyorum nedenini.:d:

Seglopsi

Seglopsi

Üye

gps ayarlariniz bu sekilde mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt