GPS sinyalı yok sorunum (Çin malı tablet)

Sponsorlu Bağlantılar

aysunbaris

aysunbaris

Üye
    Konu Sahibi
GPS sinyalı yok sorunum (Çin malı tablet)
açık havada olmama ve yer değiştirmeme rağmen 30 dk beklememe rağmen GPS sinyalı bulunamadı

sizce sorun nedir? çin malı tabletimin GPS sisteminin dogru çalışıp çalışmadığını nasıl anların arızalıysa nasıl tamir ettirebilirim?

aysunbaris

aysunbaris

Üye
    Konu Sahibi
bilgili bir arkadaş arıyorum bana yardımcı olabilecek :)

Vforİnci

Üye
Çin malı tabletten ne beklenir.

Oldman_55

Üye
Bende 10.2" 1 ghrt 16 gb ram superpad6 vimicro Tablet Pc aldım. Root ettim gpsconfig'te europe yaptım.N90 E00' da takılı kalıyor.Gpsin hangi uydulardan sinyal aldığı bilgisi yok. Ancak gps'i kapatınça kapandığı uyarısı açınça açıldı uyarısı geliyor.Bu da GPS'in donanımsal olarak faal olduğunu gösteriyor.Sorunu çözmek için yoğun çalışma halindeyim.internet kaynaklarından başka firma ve satıcı desteğim yok. Ne de olsa ucuz çin malı aldık. Servis beklemek biraz abesle iştigal gibi oluyor.

15097

15097

Üye
adı üstünde çin malı işte

kralvampir

kralvampir

Üye
ÇİN malı aldıysan ve gps bozuksa ona uyumlu başka gps bulmada zorlana bilirsin. bide başka yazılım dene güncellemeyi dene.ayrıca cihaz model ve markasını yaz.

ozkan82

Üye
ÇİN malı aldıysan ve gps bozuksa ona uyumlu başka gps bulmada zorlana bilirsin. bide başka yazılım dene güncellemeyi dene.ayrıca cihaz model ve markasını yaz.
aynı sorun bendede var.menülerde gps var açılıp kapanıyor. madem gps i yoksa neden menüye koysun adamlar? ndrive yükledim bulamadı. sygic yükledim bulamadı. Firmanın sitesine baktım güncelleme yok sadece rom var. oda cihaza yüklü olan. bugün firmaya mail attım yanıt gelirse paylaşırım.

Üst Alt