Gps ıle ılgılı tum merak ettıklerınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
Gps ıle ılgılı tum merak ettıklerınız...
Selam arkadaslar hepnize kolay gelsin.gps sistemleri ile tum merak ettiklerinizi bu konu basligi altinda yazabilirsiniz....elimden geldigince yardimci olmaya calisacagim...

barum38

barum38

Üye
slm n95 im var ve gps sini yeni kullanmaya çalışıyorum ve konumumu belrle değince uyduyu arıyor diyor ve değişmiyor yani konumlanamıyor :) gps mi arızalı yeni de sygic nevigasyon programı kurdum aynısını ordada yaptı acık alan da yapaıyorum ayarlarda tümleşik gps yi seçiyorum arıyorum arıyorum uyduyu bulamıyorum:) bi öneriniz olursa sevinirim saygılarımla

kaya6031

kaya6031

Üye
5800 telefonum var daha yeni aldım gps i çalıştıramadım yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

llakin1907

llakin1907

Üye
ve kontör gidiyomu gps te 5800 ım var hiç kullanmadım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar 5800 da internete bağlanmadan navigasyon için uygulamalar/yer/konumalama/yöntemleri/Tümleşik Gps yi işaretliyeceksiniz diğerlerinin varsa işaretini kaldıracaksınız..sonra gerekli navigasyon programlarını yükleyip navigasyonun keyfine varacaksınız..

llakin1907

llakin1907

Üye
teşekkürler..

kaya6031

kaya6031

Üye
onerebilecegin gps programı var mı peki ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia Maps 3 ü kur ben verdim,tam sürüm 4011 li sürüm haritasını da verdim..ayrıca NDrive ve garmin var ikisini de dene istersen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt