GPRS No Data [GPRS Bağlantı Engelleyici]

Sponsorlu Bağlantılar

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
GPRS No Data [GPRS Bağlantı Engelleyici]
Arkadaşlar oldukça kullanışlı KÜÇÜK bir eklenti....
Eğer PPC niz kendi kendine GPRS 'e bağlanıyor bu durumda kontör ve faturalarınıza yansıyorsa sizin için biçilmiş kaftan...
Toggle ile istediğiniz bağlantıyı kapatarak bilginiz dahilinde bağlanmaları ortadan kaldırın...
Bağlanmak istediğinizde de bağlantıyı kolayca tekrar açabilirsiniz...

addamo26

Üye
bunun içinde setup dosyası yok nasıl kuracağız karta kopyaladım omnia lite b7300 kullanıyorum

bidibidi12

bidibidi12

Üye
zip uzantılı dosyayı açıp içerisinden çıkan cab uzantılı dosyayı telefona atmanız gerekiyor.Daha sonra telefondan kurulumu yapabilirsiniz.

arkadaşlar tüm win mobile telefonlardan kendi kendine grps bağlantı yapma sorunu varmı??
bence bu yazılımla ilgili bir sorun benim isteğim dışında data alış-verişi yapması tamamen saçmalık

lazrails

Üye
teşekkürler gerçekten lazım olacak bir program :)

sensizlige

Üye
windows mobile lerde kendiliğinden gprs bağlantı yok sadece kullandığımız programların otomatik güncelleme seçeneklerini açık bırakmamız yüzünden oluyor birde wi-fi den girdiğimizde bağlantı kopunca direk gprs ye bağlanmaya çalışıyor bunu engellemesi kuıllanışlı bir program olmasına yetiyor

asilord007

asilord007

Üye
cab uzantılı dosya yok bunda usta bir daha bakarsan sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

pardon dostum kurdum nasıl olacagını cözdüm deneyelim bakalım sonra kullanışı için cevap yazacagım emeğine sağlık

asilord007

asilord007

Üye
dostum emeğine sağlık çalışıyor yanlız hat değiştirince tekrar aynı şeyleri kapatmak kötü ama yinede emeğine sağlık

libero_

Üye
yükleniyor yükledikten sonra programa girmek isteyince hata veriyo napıcam ben şimdi

alpaykara

alpaykara

Üye
YARDIM samsung b7320 win. 6.1 bende yapamadım lg gm 735 de oldu fakat samsung hata veriyor uygun değil falan yazıyor

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
link yalan olmuş :ağlarım:

Üst Alt