GPP Remote Control v3.5.1

Sponsorlu Bağlantılar

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
GPP Remote Control v3.5.1
Android telefonlar için, en iyi bilgisayar takip etme programı, WEB Kamerada canlı yayın akışı imkanı. Bilgisayarda ki mikrofonu dinleme imkanı. Bilgisayarda neler yapıldığını görmek ve kurcalamak imkanı. Bilgisayarda ki dosyalarınızı yönetme imkanı, (Göndermek ve İndirmek gibi) ve birçok daha Ekstraları mevcut olan bir uygulamadır.







Nasıl kullanılır: İlk önce programı telefona kuruyoruz, ve programı açiyoruz, Menü butonuna tıklayarak Download Server -ı seçiyoruz, Download Server işleminden sonra, SD-Kartınıza, GPP_Remote_Installer.exe, adlı bir dosya indirildi, telefonunuzu, Bilgisayarla bağlayın, ve GPP_Remote_Installer.exe, adlı dosyayı Bilgisayarınıza kurun. Programı Bilgisayara kurduktan sonra, açın ve Register bolumunden bir isim ve şifre belirleyin, ve OK-u tıklayın. Bilgisayardan Start menüsüne tıklayın. Proglamlar bölümünden GPP Remote Server klasöründen Yeşil renkte olan Start Server-ı tıklayın, ve programı telefondan da açıp. New Connection seçerek, aynı ismi ve şifreyi girin, ve keyfini çıkarın.

[video=youtube;KSaS4d6czKc]http://www.youtube.com/watch?v=KSaS4d6czKc[/video]

Kod:
[B]Description[/B]

[LEFT][COLOR=#666666]Remote control your PCYou are away from their desk or home computer? You urgently need a file from it? This program is for you! The program is designed for remote access to your computer. Wherever 
you are, your files are always with you. The program will automatically find your computer and choose the best way to connect to it. You can copy, delete, download and upload files and install Android apps from your PC in one click. You can watch screen on your PC, watch what happens to your home via WEBCAM, send messages and other... Perfect for parents monitoring their children�s computer usage, employers verifying employee activities, or business people. No network setup required. Setup is easy.
1.Live view
2.Live control
3.Webcam Live View
5.Microphone Live View
4.Remote file manager
5.Remote process control
6.Send messages
7.Power manager
9.WMP Control
10.Remote Actions
Please email comments, feedback and suggestions.
Website: [URL="http://www.google.com/url?q=http://www.gppsoft.ru&usg=AFQjCNHx7UM7G1w6HaJZoD5zG9CcivBlXQ"]http://www.gppsoft.ru[/URL]
E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
If you want to see the program in their native language, translate the file to link and send me an email:
[URL="http://www.google.com/url?q=http://www.gppsoft.ru/Data/strings.xml&usg=AFQjCNFi4VQNGNbgRseBld59qbeXrJS5Gg"]http://www.gppsoft.ru/Data/strings.xml[/URL]
KEYWORDS Remote Control, Like: LogMeIn,GoToMyPC,RDP,VNC,Send File,PhoneMyPC[/COLOR]


Uygulama linki:

Market linki:
[/LEFT]
 
  • Beğen
Tepkiler: rage_dust ve tutas_tee


hakanserce007

Üye
teşekkürler
 

hakanserce007

Üye
hocam bir problemim var. programı kullanıyordum ancak dün akşam bilgisayarıma format attım. şuan bağlantıyı gerçekleştiremiyorum. aslında önceden yaptığımın aynısı yaptım.. bu sorun neden oluyor anlamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz ?
 
Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler
 

hakanserce007

Üye
tamam hallettim, programı telefondan silip yeniden kurdum sorun çözüldü
 
-efşan

-efşan

Üye
Teşekkürler Hocam..
Elinize sağlık.
 
fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu yenilenmiş'tir. Programın yeni sürümünün link'i eklenmiştir. Ve yeni sürümde yeni bir özellik mevcuttur. Artık bilgisayarın mikrofonu'nu dinleyebiliyoruz. Güle güle kullanın, kardeslerim.
 

sonmez30

Üye
İlaçlı olanı varmı acaba Teşekkürler
 
ogedayokan

ogedayokan

Üye
Kardes iyi hosda program guvenilirmi pc yi takip edelim derken kotu niyetli kisilere bi acik arka kapi birakmayalim yani bu ptogtam icinde kotu niyetli bi bir yazilim yoktur deilmi.Not ustune alinma sakin!!!
 
fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Kardes iyi hosda program guvenilirmi pc yi takip edelim derken kotu niyetli kisilere bi acik arka kapi birakmayalim yani bu ptogtam icinde kotu niyetli bi bir yazilim yoktur deilmi.Not ustune alinma sakin!!!

Kardeş ben programı kullanıyorum, fakat güvenli'mi değil'mi, garantisi yoktur. Yani, programı ortaya çıkaranlar sapık'sa, güvenilir değil demektir.
 
ogedayokan

ogedayokan

Üye
o zaman ben hic bulasmayim :D
 

yavuz2012

Üye
tnx
 


Üst Alt