Gpedit.msc

Sponsorlu Bağlantılar

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
Gpedit.msc
Windows XP Internet Hız Sınırlamasını Kaldırmak
Dikkat! Sadece Windows Xp Professional için. Windows XP Prof. sadece 80 % internet hızını kullanıyor. İnternetinizin hızını 20 % çoğalta bilirsiniz. Bunun için:
Başlat > çalıştır > gpedit.msc > bilgisayar yapılandırıcısı > yönetim şablonları > ağ > Qus paket zamanlayıcısı > ayarlanabilen bant genişliğini sınırla > etkin > bant genişlik sınırı = 0 > uygula > tamam yapmanız yeterli.

gpedit.msc ben bunu format atmadan önce gerçekleşdirebiliyordun ama şimdi kabul etmiyo neden olabilir sadece hız sınırlaması için istemiyorum birkaçşeydaha var ama başlat çalışdıra yazdığımda bu tablo çıkıyo

perfectlover

Üye
Sonundaki .msc uzantısını yazmadan dene.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
yine olmuyo:vur:

namikmalkoc

Üye
Eğer gpedit.msc komutunu çalıştır a yazdığınızda çalışmıyorsa, windows XP nin eski bir sürümünü yüklemişsiniz demektir. Yani SP2 veya SP3 e yükseltmeniz lazım. Tabi bunu yapmak içinde işletim sisteminizin orjinallisanslı olması gerekir. Başlat menüsünün en üstünden windows update sitesine giriş yapabilirsiniz. Legal olmayanyollardan bahsetmeyeceğim :)

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Eğer Windows Home Edition yüklediyseniz bu alana ulaşamayabilirsiniz.

sinek_valeji

Üye
arkadaslar gpedit.msc giriyorum kullanıcı tanımlamaya giriyom yönetim şablona giriyom ama öğe yok diyor neden olabilir bi cevap yazarsanız sevirimm şimdiden tesekkurler

sabit5800

sabit5800

Üye
bendede aynı sorun var ağ çıkmıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt