Gözyaşları içinde ambulans beklediler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Gözyaşları içinde ambulans beklediler



Fatih Sahil Kenedy Caddesi’nde kaza: 1'i ağır, 4 yaralı

Fatih Sahil Kenedy Caddesi’nde aşırı hızlı bir şekilde ilerleyen otomobilin çarptığı bir araç kaldırıma çıktı. Araç önce elektrik direğine daha sonra kaldırımda yürüyen bir kişiye çarptı. Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil ise olay yerinden kaçtı.

İddiaya göre Samatya Sahil Kennedy Caddesi Sirkeci istikametinde ilerlemekte olan Halil Yıldız yönetimindeki 34 GL 3886 plakalı otomobile, aşırı hızla ilerlediği iddia edilen bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırıma çıkarak elektrik direğine çarptı. Araç kaldırımda yürüyen Serhan Yılmaz’a da hafif şekilde çarparak yaraladı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobil kaza sonrası hurdaya döndü. Otomobil içinde sıkışan yaralıları olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlarından çıkarttı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE AMBULANS BEKLEDİLER

Yaralılar sıkıştıkları araçlarından ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldıktan sonra yeşil alana yatırıldı. Yaklaşık 15 dakika ambulans gelmesini bekledi. Kazadan ufak sıyrıklarla kurtulan Gizem Esentepe ile Azime Şahin’i olay yerine gelen polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Yerde sağlık ekiplerinin müdahalesini bekleyen genç kızlar gözyaşlarını tutamadı.

KALDIRIMDA YÜRÜRKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, sürücü Halil Yıldız’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Aracın kaldırımda yürüken kendisine çarptığını ifade eden, Serhan Yılmaz ise olayı şöyle anlattı: “Yolda yürürken, otomobil birden önüme çıktı. Başka bir araç makasa giriyordu herhalde. Sürücü de mecburen kaldırıma çaptıktan sonra bana vurdu. İlk anda ne olduğunu anlayamadım" dedi.

Polis ekipleri tarfından kazaya sebebiyet veren aracı bulma çalışmaları devam ediyor. Kaza nedeniyle aksayan trafik, otomobilin kaldırılmasının ardından normale döndü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt