Uyurken üzerlerine otomobil düştü

Sponsorlu Bağlantılar

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
    Konu Sahibi
Uyurken üzerlerine otomobil düştü

Alınan bilgiye göre, ilk kaza, Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. Bilkent Köprüsü üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Can Baysal, 06 FCM 050 otomobiliyle Bilkent Köprüsü’nden uçarak inşaat şantiyesindeki işçilerin kaldığı barakanın üzerine düştü. İnşaat çalışanları kazaya uyurken yakalandı.
Kazaya uyurken yakalandılar
Şantiye görevlileri, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri hasar gören kulübedeki işçileri dışarı çıkardı. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan otomobil sürücüsü Baysal, inşaat çalışanları Gazi Ulucan ve Murat Yıldız’ı olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
İkinci kaza ise, Kızılay’da, özel bir hastanenin önünde meydana geldi. Kocatepe’den Ziya Gökalp Caddesi istikametine doğru giden Erkan K. kontrolündeki 06 SJ 348 plakalı otomobil ile Bülbülderesi’nden Atatürk Bulvarı istikametine giden Ünal A. yönetimindeki 06 T 7244 plakalı ticari taksi, Meşrutiyet Caddesi ile Mithatpaşa Caddesi kesişiminde bilinmeyen bir nedenden dolayı çarpıştı. Kazada otomobiller maddi hasar görürken, taksi müşterisi Mesut Yaman yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yakındaki bir özel hastaneden gelen doktorlar, yaralı müşteriye müdahale etmek için olay yerine geldi. Doktorlar, yaralının sağlık durumunun ciddi olmadığını ve çağrılan sağlık ekipleri tarafından başka bir hastaneye götürülmelerinin daha doğru olduğunu belirtti. Yaralı müşteri, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından başka bir hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri, her iki kazayla ilgili de soruşturma başlattı. (İHA)
 
ByKatre

ByKatre

Üye
Yazık ya
 


Üst Alt