Gözümüz Aydın W900i Türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
P990 Süper

RockFord Fosgate

Üye
hayır lacka olmuyo cunku 6680 ınkı gıbı deıl!!!cebe koyarkende herhangı bır problem olmuyo acılma vs gıbı!

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
zamanla oluyo dostum tabi hor kullananlar için gecerli oyuncak gibi oynarsa

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
n70'in kapak sağlam 6680 gibi değil..

realgs

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 5 2006, 06&#58;58 PM) [post=272444]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
w900 bugün inceledim biraz güzel cihaz ama bence büyük..
[/b][/quote]
Hain Van_ ......
Benim w900&#39;ü dün inceledi ve çok hoşuna gitmişti.Şimdi böyle diyor.
Demekki neymiş Sanal alem yalan alem
Beyazı 2 ay sonra gelecekmiş Türkiyeye.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Güzel yaw özelliklere tek kelime etmedik ama boyuda sana göre sorun değil gördüğümüz kadarıyla o zaman sorun yok.. Bu arada sağa sola açılma olayı güzelmiş gerçekten..

Vassili

Üye
bende var zaten o

realgs

Üye
Yok ya Van_sakaydı.
Ama şaka olmayan bir konu,kulaklık öldü galiba.Hani buluşmadada bahsetmiştim ya ara sıra
tele takınca algılamıyor kulaklığı diye.Buluşmadan sonra artık hiç algılamamaya başladı.O günden beri kullanamadım kulaklığı.SE TR ile görüştüm malesef tırı vırı.Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.Teli çok seviyorum ama satış sonrası tam bir hayalkırıklığı SE TR adına.
Adamlar daha W900&#39;ün satışa çıktığını bilmiyorlar,sata satışa çıkmadı dediler.Cumadan beri Genpa ve dükkanlar satıyor dedim,araştıralım bakalım dediler.W900 adına utanç verici bir durum.W900&#39;a tanıtım ve destekte bulunmaları gereken SE TR daha satışta olduğundan habersiz.
Yazık valla,bu güzelim cihaz bunları haketmiyor.Başka bir konu ise servislerde W900 için daha yazılım vs.yokTeli alsanız ve fabrika hatalı olsa serviste yazılım yükletip tamir ettirmek zor yani.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Satışta olduğundan haberi yok..

Gokhan43

Gokhan43

Üye

İşte Nokia bu destekleri iyi veriyor ama S.E de kaliteli yapıyor

realgs

Üye
ilginç bir foto çalışması.800x600 resize edildi.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
realg w900i almıssın hayırlı olsun cekim basarılı karanlık lmasına guzel çıkmış

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Fotoraf çok garip , renkler çok güzel olmuş

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İstanbul işte burası biz böyle karda okula gittik bugün..

RockFord Fosgate

Üye
walla foto tek kelımeyle super soylenecek soz yok&#33;&#33;&#33;

raven_34

Üye
beyler teli geçen hafta cuma aldım gerçekten süper tel. yaw pahalı diyolar bu özelliklerde tel daha düşük çıkmazdı bence nokia nın aynı özellikleri olan teli 1,400 ytl civarı herşey süper telde ses çıkışı düşük demişler yaw daha ne olsun süper bence sesi kullanan arkadaşlar ses olayını farketmişlerdir zilsesinden açarsan tabi kısık gelir yan zoom tuşundan ayarlıyacan sesi keşfedilmesi gereken bi tel yanlız k 750 ve w 800 çok tıraş kalıyo bu telin yanında kıyaslamayın bence kapak sorunlu diyenler önce kullansın derim en ufak bi gevşeklik yok kaydırmada ama kibar bi tel.dikkat edilmesi lazım şu anda en iyi çözünürlükteki ekran 240x320 piksel 2 ama önemsiz beyler piksel fotoğraf kalitesi değil büyüklüğünü ifade eder bence 2 yeterli tel hakkında sorusu olanlar varsa yada soru işareti olanlar cevaplarız bu arada fiyat 2 ay kadar düşmeyeğini öğrendim w 810 dan üstün bir tyel olduğu için onun satışına engel olunmayacakmış ne kadar doğrudur bilmem ama 1000 ytl nin altına 3 ay kadar düşmez bu tel beklemeyin okadar bence..
..

raven_34

Üye
beyler bişey daha n70 de var bende kardeşime verdim bunu alınca yaw edge 3g bunlar hikaye şu anda gerçekçi olun kullandığınız şeylerden bahsedin n70 bunun yanında çok basit kalıyo lütfen arkadaşlar ikiside var bende w900 ün duruşu yeter diyorum...walkman,kamera en çok kullandığımız şeyler bu tel n 70 i ezmiş n90 deyin bana tartışalım n 70 hikaye bunun yanında ...zzzz

free

free

Üye
n70 de symbian sevenlerin tercihi zaten
symbian sevmeyen biri için k750i-w800i ondan çok iyi

n70 bence 6682 adıyla çıksada olabilirdi
çünkü o seri gibi şekil
çünkü o seri gibi ekran
çünkü o seri gibi fotolar
vb

tek bariz fark video aslında
hoparlör sesi daha iyi

ama n90 n70den farklı bir yerde
şekil-kamera öz-ekran olarak mesela

ama symbian sevmeyen biri için oda şart değilbence

Gokhan43

Gokhan43

Üye
N70 zaten duramaz yanında dolayısıyla N90 hiiiiiiç duramaz

En azından N70&#39;in Radio , Titreşim artıları var

Fotoraf kalitesinden bahsetmek istemiyorum

free

free

Üye
ben şahsen n90u n70den başarılı buluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt