Gözlük kullanmak

Starsley

Gözlükten nefret ederim inş ilerde kullanma mecburiyetim olmaz

gözlük kullanmak zahmetli iş güneş gözlüğü hariç tabii,inşallah gerek duymam

buketcik

Üye
lensler var numaralı kullanın arkadaşlar.
benimde bozuk ben lens kullanıyorum

CoDeYs

Üye
ben de gözler saglam ama lens alcam ykiştıranlar için

Gözlük kullanmak süper bişeydir abi keyfini çıkartabilirsen.Hayatının atmosferini ikiye katlar.Arada kirlenir felan.Yaşadığını hissettirir insana.Hele uzun zamandır gözlerin bozuksa 240p'den HD'ye geçmiş hissi verir.
(Öpüşürken sorun çıkartır ama :P )

CoDeYs

Üye
konu nereye gdıyor

süper yorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Numaramın ilerlemesi dursun ameliyat olucam bende.. Genetik ya.. Sürekli artıyor.. Lens kullanmamaya çalışıyorum çünkü kornea incelleşiyor ve ameliyat olunamıyor.

Praetor

Emekli Yönetici
Bir belge olsa fena olmazdı ama sonuçta belgesiz de "kırmızı nefteliler" kervanına katılabilirsin, yani sağlıkçılar

Rahat iştir, tavsiye ederim. Acemiliğinde gittiğin yerdeki üstlerinle konuş, usta birliğinde de konuş (zaten onlar sana sorar), o zaman mesleğinle ilgili bir yere verilme ihtimalin %90'dır.

Yorum on numara

Utku

Üye
    Konu Sahibi
gözlüğü takmıyorum daha mı fazla ilerliyor takmayınca

EroL

Emekli Yönetici
Gözlüğü takmıyorum dediğine göre görebiliyorsun. Taksanda takmasanda ilerleyecek. Duraklarda dolmuşu durduramaz hale gelince artık mecburen takacaksın onu yanından ayırmayacaksın. Tek sorun burnunda iki tane iz bırakması

Praetor

Emekli Yönetici
İnceltilmiş cam kullanılır ise ve çerçeve hafif seçilirse iz kalmaz.

Eğer gözLüğü zamanında kullanmazsan ilerledikçe gözünde şaşılığada yol açabiliyor ilerde kavanoz dibi gözlük kullanmaktansa şimdi bunu kullan alışınca zaten istesende bırakamazsın.

Dipnot:Gözlük Kullanmıyorum.

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Gözlük kullanmayınca şaşı olunmaz yanlş bilgi verme

Perfect!

Üye
gözlük kullanmak bir sanattır :P

güzel bir çerçeve alırsan. gözlük güzel durur.
lens kullanma derim. ( en azından ben kullanmam)

ayrıca ne yaparsan yap ilerler. efsanelere inanma; yok takmazsan ilerler.. bilgisayar bozar gibi

benimde bi ara gözlüklü kızlar ilgimi çekiyordu hele çercevesi kırmızı olanlar kendim kullanmam o ayrı birşey

öpüşürken gözlüğü çıkaracaksın tıpkı uyurken gözlüğü çıkardığın gibi

Perfect!

Üye

fantaziye bak ya

gözü sağlam biri daha iyidir ama sonra gidip başkasını öpmesin