Gothic Tarz Sevenler Buraya. Nasıl Uygulanır?

Edebiyat mod on

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Belden bağcıklı,dantelli bele oturan altınada siyah tül etek yani benim gothic tarzım bu zaten oyş

Mıhteşem. Ben dantelli bluzlara bayılıyorum. Bir de uzun elbiseler.

- - - Eklendi - - -

Aklımda kalan tek konusu o zaten.

- - - Eklendi - - -

Bi insan sonradan gothic olmaz içinde varsa zamanla ortaya çıkarır

Katılıyorum. Öyle hop diye 'ben gothic olcam yia' diyerek olunmuyor.

mazoşistim olum ben

Bende aykırıyımdır ama bu şekilde değil.Ne yalan söyleyeyim dışarı çıkarken ne giyeceğine yapacağına karar veremeyen, düşünen insanları anlamakta zorlanıyorum.İlk okuldan beri dolabıma elimi atınca ne gelirse uysun uymasın onları giyerim.Başkaları ne düşünürmüş ne edermiş, ne dermiş pek umursamam.Tarz marzda anlamam kardeşim benim tarzımın adı en üstte ne varsa onu giy tarzıdır Hepinize öneririm çok güzel oluyor.Heleki birbiriyle alakası olmayan 2 şey denk gelirse ve onlarla dışarı çıkarsan insanların verdiği tepki paha biçilemez

Yani özet olarak biz erkeğiz
Bir makyajın bile saatler bulduğunu düşünürsek bayanların bir hazırlanmasıyla biz arabanın motorunu söküp takarız. Tabiki olay böyle olunca geç hazırlanmakta doğamıza aykırıdır
Eğer bir üstendeki elbiseyi yada makyajı altan alttan beğenmedim gibi derseniz vay halinize,hayatınızın hatasını yapmışsınızdır düzeltmek için ağzınızla kuş tutmanız lazım

Pek bilmem bu işleri ama ne bileyim gothic tarz bana göre değil sanırım.Benim arkadaşlarımda genelde rahattırlar -tabi ben bu işin tepe noktasıyımdır- Pek beğendiğim söylenemez.Ben karanlığı severim ama solukluğu sevmem bu yüzden sanırım.

Rahat oliyim diye 5 gün basketboll şortu giyindim rahatmıydım? Tabikide çünkü kot giysem ne rahat yürürdüm nede koşabilirdim altınada spor ayakkabıoh kebap

En rahatı hiç kasmaya gerek yok

Bana kalsa çizgili pijama üstünede atlet,kolumun altınada mangalı alıp gezicem ama malum mahalle baskısı
işin garip yanı basketboldan alışkanlık yüzünden bacaklarım üşümez ama hepte öyle olunmayacağını biliyorum,bazende nie böyle giydim ki dediğim oldu