Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görüşme sırasında görüşme sonlandırılıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakcll
Üye
Konu Sahibi
Görüşme sırasında görüşme sonlandırılıyor
Avea'da konuşurken görüşme sırasında görüşme sonlandırılıyor ve hattı başka tellere takıncada aynı hata mevcut nedeni ne olabilir?
ucx
Üye
Avea'nın müthiş derecede şebeke problemi var. Mesaj gönderebilmek için telefonu gökyüzüne tutan avea kullanıcısı dolu memleket. Sanırım hata şebeke kaynaklı arkadaşım. Geçmiş olsun...
burakcll
Üye
Konu Sahibi
aha cok guzel tanımlamışsın turkcell hakkında ne dusunuyorusn?
--------------- Ekleme ---------------
cok güzel tanımlamışsın turkcell hakında ne dusunuyosun?
Turkcell'in b*kunu yerim ben Hiç şikayetim yok arada kontörlerimin neden gittiğini anlamasamda sorun değil ticaret yapacaksan çakal olacaksın helal hoş olsun
burakcll
Üye
Konu Sahibi
peki şebeke ayarlarındaki umts yı sectıgımdn olabılırmı?_ cunku 3g henuz her yerde yok ve o landa oldugundan görusme sonlandırılıyor olabılır mı?
ucx
Üye
O kadarını bilemicem malesef Müşteri hizmetlerini arayıp şikayetini bildir onlara.
mbulur
Üye
Avea görüşmeyi yaklaşık 60 dakika sonunda sonlandırır arkadaşlar. Tekrar aramanız gerekir. Bunun sebebi de yine Türk halkının dahiyene zeka yapısıdır. Neden derseniz, telefonu amacı dışında kullananlardır. Örneğin Telefonu bebeğinin odasına koyup uyandığında sesini duymak için kullananlar var. Özellikle kamu hatlarında bu çok yaygın. Bu nedenle görüşmeler belirli bir dakikadan sonra sonlandırılıyor. Bunu eskiden Telsim de yapardı.
thedejavu_34
Üye
arkadaşlar selam.ben samsung f480i kullanıcısıyım. ben de avea kullanıyorm ve görüşme sırasında kesilme bende de yaşandı. ben de aldığım yeni tlf dan mı kaynaklanıyo diye düşünmüştüm. tlf servise götürmeyi bile düşündüm. ayrıca 3g ye üye oldum ve UMTS şebeke ayarını yaptım telefondan, ama bir kez şöyle bir sorun yaşadım. tlf um açık olduğu halde arayanlara ^"aradığnz kişiye ulaşılamıyor...." sinyali gitmişş ve yaklaşık 20 kez aradıkları halde ve tlf um açık olduğu halde bana ulaşamadılar. siz ce bu da aveadan mı kaynaklanıyor yoksa tlf dan mı?teşekkür ederim.biraz uzattım galiba
arkadaşlar selam.ben samsung f480i kullanıcısıyım. ben de avea kullanıyorm ve görüşme sırasında kesilme bende de yaşandı. ben de aldığım yeni tlf dan mı kaynaklanıyo diye düşünmüştüm. tlf servise götürmeyi bile düşündüm. ayrıca 3g ye üye oldum ve UMTS şebeke ayarını yaptım telefondan, ama bir kez şöyle bir sorun yaşadım. tlf um açık olduğu halde arayanlara ^"aradığnz kişiye ulaşılamıyor...." sinyali gitmişş ve yaklaşık 20 kez aradıkları halde ve tlf um açık olduğu halde bana ulaşamadılar. siz ce bu da aveadan mı kaynaklanıyor yoksa tlf dan mı?teşekkür ederim.biraz uzattım galiba
Rica ederim son zamanlarda bu tur sorunlar avea'da malesef artmaya baslamis ne tur bir calisma icindeyseler artik bilemiyorum ki insallah bi calisma ve bundan haberdardirlar hatta bi mail atayim bu konuda bilgi alayim bi
izmirligenc
Üye
turkcell hayatim boyunca iki uc kez aldim aldigim gibi baskalarina verdil kartlari hep kazik tam kazik gerek yok yani zaten yurtdisindayim istesem de gecemem de tr de olsam da aveadan sasman ve vodafnda olabilir turkcell nayn naynnn aslaa