görüşlerinizi bekliyorum!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
    Konu Sahibi
görüşlerinizi bekliyorum!!!!!!
[COLOR=""][SIZE=""]selam arkadaşlar forumda okuya okuya artık ben de yeni telefon almak istiyorum :D . işletim sistemi olarak hep symbian telefonlar kullandım: N73, E66 ve şu an kullanmakta olduğum E72. Daha önceleri normal teller kullandım. E72 alalı 2 ay oldu aldığmda 10 günlük 2. eldi ben de kaçırmak istemedim. şimdi android i denemek istiyorum. Pek fazla param da yok yani E72 yi satıp üzerine maximum 150TL koyabilirim. Sizce ne almalıyım? Bu arada performans önemli benim için uygulama, oyun, interneti çok kullanıyorum. e72 gibi şarjı uzun gitmeli yani bana internetten çıkmadığm halde 2 gün gidiyor. Aslında telefondan memnunum ama şu android i deneme zamanım geldi. şimdiden teşekkürler.[/SIZE][/COLOR]

__xXx__

__xXx__

Üye
lg optimus me

nalcam22

nalcam22

Üye
galaxy gio

futbol123

futbol123

Üye
samsung gio

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]ideos x5 nasıl? Forumda bayağı tavsiye edilmiş[/SIZE][/COLOR]

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
baya iyidir

'Patron

'Patron

Üye
sarjlarını e72 kadar bekleme. alacağın hiçbir dokunmatık okadar uzun sure gitmez.

mstf_l

mstf_l

Üye
sarjlarını e72 kadar bekleme. alacağın hiçbir dokunmatık okadar uzun sure gitmez.
Katılıyorum cok fazla sarj istiyorlar dokunmatikler yaptıgım denemelerde hep dokunmatikler daha once bitti

61semih

61semih

Üye
Katılıyorum cok fazla sarj istiyorlar dokunmatikler yaptıgım denemelerde hep dokunmatikler daha once bitti
eh normal degılmı kocaman ekranla bırlıkte yuksek frekansta calısan ıslemcılere bu bataryalar dayanırmı

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Şarjlarını o kadar beklemekte haklı olabilirsin ama androidli bir telefon seni çok ama çok memnun edecektir
İdeos X5:naughty:

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]teşekkürler arkadaşlar. Zaten şu huawei firması bu foruma ne yapsa azdır. Eğer forumda görmesem telden hiç haberim yoktu. Eminim çoğu kişi de benim gibidir :D :D :D[/SIZE][/COLOR]

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Şarj istiyosan android biraz sıkar.. ama alışırsın.. x5i öneririm şarjı da iyidir

umutku84

umutku84

Üye
ideos x5 yada gio :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me tavsıye ederım hocam. 3 ay kullandım.tasarımı ekran kalıtesı ve parlaklıgı cok ıyı Şarj suresi super. android 2.2 froyo yuklu. uygulama ve oyunlarda sıkıntı yok google markette hepsı bedava.fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırtanesı bakmanı tavsıye ederım.

fireman87

fireman87

Üye
Gio,ideos X5 ve optimus me tavsiye ederim :oke:

Masha

Masha

Üye
huawei ideos x5 bence almak için kötü bir tercih. Şarz konusunda yetersiz dediklerine göre.
Optimus Me 'den yanayım ben Tavsiye ederim. Arkadaşımda var Android 2.2 Froyo işletim sistemi ve Uygulamalar ve oyunlar ücretsiz indiriyor. Şık bir tasarımı var ve Huawei ye göre daha kaliteli.

buket2

buket2

Üye
şarjı uzun gitsin diyorsan android froyo işletim sistemine sahip lg optimus me tavsiye ederim

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
[COLOR=""][SIZE=""]teşekkürler arkadaşlar. Zaten şu huawei firması bu foruma ne yapsa azdır. Eğer forumda görmesem telden hiç haberim yoktu. Eminim çoğu kişi de benim gibidir :D :D :D[/SIZE][/COLOR]
Valla aynen. Ama Android var diye işte. Android olmasa kimsenin o cihazı zerre takıcağını sanmam.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]android olmasa samsung htc gibi tellere de bakılmaz. Zaten htc windows kullanıyordu. Samsung kararsız kaldı symbian kullandı, bada kullandı, standart işletim sistemi kullandı. Android sayesinde bayağı karlı çıktılar bu işten[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt