ναη_нσιנ∂σηк;452485' Alıntı:Bizden kaynaklı birşey değil. Çünkü 3 farklı tarayıcı ile girdim sorun yok. Arkadaşımdan girdim az önce onda da normal![]()
Merhaba
Sitemizin tasarımı zaten resimde gördügünüz gibidir.
Yanlardan bosluk bırakmayı, sayfanın tam ekran çıkmayarak hem gözü gereksiz yere yormaması hemde daha hos bir görüntü için düşünmüstük. Wide screen ekranlarda çok daha güzel bir görüntü sağlanmaktadır.
Anladıgım kadarı ile sorun yok ama tam olarak nereyi kastediyorsunuz acaba
ναη_нσιנ∂σηк;452497' Alıntı:Bende o yanlardaki boşluk daha az gözüküyor. Sizde daha fazla. Benim ekrandaki görüntü buyrun

Ekranınız dedigim gibi wide screen yani geniş ekran ise daha hoş bir görüntü oluyor aslında mesela bende de daha çok bosluk, 15.4" wide ekran var çünkü. Yani bu aslında çözünürlükle alakalı, düşük çözünürlükte bosluklar az ve dengeli, yüksek çözünürlükte bosluklar çok ve dengeli.
Boslukların olması çok güzel bir hava yaratıyor, tam ekran görüntüler gözü de yorar ve klasik bir görüntüdür zaten özellikle sürekli birşey okudugumuz forumlarda psikolojik olarak uzun yazıları okumak istemeyiz ve göz yorulur![]()
Sitenin ortalı olması çok avantajlı ve hoştur . Ayrıca arka planın gri olması gözü en dinlendiren renklerden biridir yazıları okurken![]()
maximilano arkadaşım ekran normal hiç bi sorun yok okuduğun gibi herkesin ekranı aynı